Apa

Bitcoin minangka perbaikan kanggo sistem moneter ing efisiensi lan ora diwatesi dening wates. Masalah utama mata uang fiat sadurungé luwih kiyat ing Bitcoin, yakuwi konsentrasi kekayaan elit lan model distribusi sing cacat.
Bitcoin Black ngarah dadi cryptocurrency wong, dening wong kanggo wong.

99% kabeh bitcoin diduweni dening 1% kabeh pangguna.
Video njlentrehke 1% dhewe 99% kabeh Bitcoin

Bab ing spasi crypto sing kudu difokusake.
Distribusi wajar
Adopsi massa
Ngurangi konsumsi energi & nggunakake energi luwih irit
Biaya gratis & transaksi cepet
Gampang akses
Kesederhanaan

Dene sisi teknologi proyek cryptocurrency saiki bisa uga cukup kanggo wektu iki, distribusi nyata Bitcoin lan koin alternatif ("Altcoins") masalah. Kaya karo sistem moneter miturut fiat, elite duwe lan ngontrol 90 +% Bitcoin lan Altcoins. Altcoin sing rega gumantung ing Bitcoin, sing artine yen sampeyan ngontrol Bitcoin, sampeyan bisa ngontrol ing sisih paling, pasar Altcoin ing syarat-syarat manipulasi rega lan panindhes rega. Iki uga tegese sampeyan ngontrol distribusi Altcoins. Wektu kanggo fokus distribusi minangka cara kanggo mbabar lan nyegah manipulasi pasar sacara umum lan khusus.

Anggota pendiri bitcoin bisa ngubur bitcoin ing sembarang titik.
Sajarah Bitcoin peteng. Anggota sing ora dingerteni karo maksud sing ora dingerteni duwe adoh dhuwit akeh dhuwit amarga ora dadi kelemahan ageng.
Iku ora tech sing perlu evolve lan ora masyarakat crypto saiki sing kudu fokus ing, sawijining transparan menyang transisi privasi lan bantuan kanggo transisi massa menyang cryptocurrency saka fiat.
Distribusi wajar perlu, konsentrasi kasugihan kanggo elit iku masalah gedhe karo fiat saiki & malah luwih konsentrasi ing Bitcoin.
Pendidikan, lan penipuan watch needed.
Bitcoin ora saestu di-decentralized amarga rega bisa dimanipulasi lan ora ana perhatian sing ditarik karo perkara-perkara kayata pesenan pasar gedhe.

Bitcoin minangka perbaikan kanggo sistem moneter mung ing efisiensi. Masalah utama mata uang fiat sadurungé luwih kiyat ing Bitcoin.
Luwih saka dhuwit dhasar sing adhedhasar dhasar, ana kebutuhan luwih akeh kanggo distribusi sing adhedhasar distribusi lan massa
-distribusi eg gadhah volume komunitas minimum sadurunge node genesis, saéngga pendiri ora duwe volume ageng sing bisa dibuang ing tahap pungkasan.
-Akèh adopsi math kayadéné informasi sing sejati tinimbang apa sing digambaraké déning media kayata penalaran.

Conto urutan massal pasar $ 50.

Klompok pendiri (satoshi) mbuwang bitcoin kanggo memicu selloff komputer nalika bitcoin ana ing pasar triliun dolar gedhe lan tuku / nggawe pemimpin ing ruang kasebut lan terus diulang.
Iki kudu dicegah.
Pendidikan kudu diwenehake babagan iki.
Iki cacat ing sistem kudu ditangani.
Energi panen ing pirang-pirang wujud. Bahan bakar kanggo?