Apa

99% kabeh bitcoin diduweni dening 1% kabeh pangguna.
Video njlentrehke 1% dhewe 99% kabeh Bitcoin

Bitcoin minangka perbaikan kanggo sistem moneter mung ing efisiensi. Masalah utama mata uang fiat sadurungé luwih kiyat ing Bitcoin, yakuwi konsentrasi para elit kekayaan kanggo nggawe kabeh panganggo liya kanggo sistem kasebut.
Distribusi adil lan bukti manipulasi minangka elemen paling penting sing dibutuhake.

Bab ing spasi crypto sing kudu difokusake.
Distribusi wajar
Adopsi massa
Ngurangi konsumsi energi & nggunakake energi luwih irit
Biaya gratis & cepet
Gampang akses
Kesederhanaan
Mbusak alamat dompet sing medeni sing ana senar nomer lan huruf acak
Ngganti alamat dompet karo nomer telpon.
Ngganti tombol pribadhi kanthi bekas driji.

Saiki, kabeh crypto bola fokus ing tech sing ora cukup fokus ing migunani lan kesederhanaan.

Anggota pendiri bitcoin bisa ngubur bitcoin ing sembarang titik.
Sajarah Bitcoin peteng. Anggota sing ora dingerteni karo maksud sing ora dingerteni duwe adoh dhuwit akeh dhuwit amarga ora dadi kelemahan ageng.
Iku ora tech sing perlu evolve lan ora masyarakat crypto saiki sing kudu fokus ing, sawijining transparan menyang transisi privasi lan bantuan kanggo transisi massa menyang cryptocurrency saka fiat.
Distribusi wajar perlu, konsentrasi kasugihan kanggo elit iku masalah gedhe karo fiat saiki & malah luwih konsentrasi ing Bitcoin.
Pendidikan, lan penipuan watch needed.
Bitcoin ora saestu di-decentralized amarga rega bisa dimanipulasi lan ora ana perhatian sing ditarik karo perkara-perkara kayata pesenan pasar gedhe.

Bitcoin minangka perbaikan kanggo sistem moneter mung ing efisiensi. Masalah utama mata uang fiat sadurungé luwih kiyat ing Bitcoin.
Luwih saka dhuwit dhasar sing adhedhasar dhasar, ana kebutuhan luwih akeh kanggo distribusi sing adhedhasar distribusi lan massa
-distribusi eg gadhah volume komunitas minimum sadurunge node genesis, saéngga pendiri ora duwe volume ageng sing bisa dibuang ing tahap pungkasan.
-Akèh adopsi math kayadéné informasi sing sejati tinimbang apa sing digambaraké déning media kayata penalaran.

Conto urutan massal pasar $ 50.

Klompok pendiri (satoshi) mbuwang bitcoin kanggo memicu selloff komputer nalika bitcoin ana ing pasar triliun dolar gedhe lan tuku / nggawe pemimpin ing ruang kasebut lan terus diulang.
Iki kudu dicegah.
Pendidikan kudu diwenehake babagan iki.
Iki cacat ing sistem kudu ditangani.
Energi panen ing pirang-pirang wujud. Bahan bakar kanggo?