FBI

FBI ngrebut 144,000 Bitcoins nalika ngeculake pasar Pasar Sutera ing 2013

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

FBI Nduwe Kontrol Bitcoin Exchange BTC-e

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

IRS wis nyatakake yen mata uang digital bisa kena pajak, lan nglakoni perang legal kanggo ngungkapake kedhaftar Bitcoin sing durung nyatakake keuntungan lan kerugian ibukutha. Laporan nuduhake yen akèh-akèhé transaksi Bitcoin mlebu ing radar. Sing bisa berarti duweni luwih saka mayuta-yuta wong kanggo njupuk panganan dhewe.