Tether

https://medium.com/cryptomedication/uncovering-the-real-cartel-in-bitcoin-65b56a7a00a2

Mungkasi Kartel Nyata ing Bitcoin

Penafian: Nimbang kabeh sing sampeyan maca ing kene minangka pendapat sing wis ditemtokake adhedhasar apa sing wis ditemtokake lan diteliti. Iki mung hubungan lan sesambungan sing wis ditemokake lan kabeh kesimpulan lan tudingan kasebut tegas pendapatku adhedhasar pangertèn deduktif sing saya gunakake. Individu sing kasebut ing artikel iki dianalisis mung ing peran minangka 'tokoh masyarakat' lan ora kanggo ciri utawa ciri-ciri pribadhi utawa fisik utawa ing kapasitas warga pribadi. Ora ana kritik saka wong sing dijenengi ing artikel iki sing ditindakake ing njaba bab iki.

Edits [May 16th, 2018; 12: 59 pm EST, GMT-4]: Pembetulan Grammar / Ejaan. #NeverForgetToProofread #HardLessonLearned

Pambuka

Bitfinex, Tether, Kraken, Barry Silbert (pemilik DCG), Roger Ver, Erik Voorhees + CME lan akeh aktor liyane ing pasar katon kabeh disambungake bebarengan lan komplit ing manipulasi pasar sawetara sort. Kajaba iku, Poloniex, CoinDesk, lan partai-partai liyane katon paling ora peripherally melu.

Aku ngerti kemungkinan implikasi postingan iki lan aku siap ngadhepi apa wae lan kabeh akibat kanggo ngirim informasi iki.

Aku bakal ngilangi kabeh postingan iki dadi fakta utama. Iki ora mung dadi fokus ing Tether, sanajan iku minangka bagian saka iku. Tether namung ing ROOT. Masalahé dhéwé iku sistemik lan luwih gedhé. Mangkono, sanajan penghapusan Tether ora bakal ngobati.

Sawetara wong bisa nelpon "FUD" iki. Kanggo sing, aku ngomong - yen teknologi saestu revolusioner lan owah-owahan urip, bakal terus ana kanthi cara sing padha yen dollar wis ana sanajan ana pirang-pirang peperangan, getih, kejahatan, piala, laundering, lan penderitaan sing wis dilestarekake ing tangane .

Dadi, mbok menawa pawulangan gedhe ing kene yaiku yen kita minangka manungsa bisa ngganti sifat dhuwit. Nanging dhuwit ora bakal ngganti sifat manungsa.

Penulisan kabeh iki bakal dipérang dadi 'revelasi' sing béda, kanthi total 11.

Wahyu I - Tether lan Bitfinex Apa Sejaté Muncul Saka Individu sing Padha

Tether lan Bitfinex diluncurake dening wong / wong / bebarengan. Iki soko sing diungkapake dening Paprangan Paradise ing pungkasan 2017 / 2018.

Minangka judhul artikel sing nyaranake, Phil Potter & Giancarlo Devasini, loro sing kadhaptar minangka eksekutif kanggo Bitfinex, diungkap uga ana ing struktur eksekutif Tether uga.

Nuli kanggo verifikasi iki ing website ICIJ lan padha tenan kadhaptar ana.

Iki minangka asosiasi sing sadurunge ditolak amarga alasan sing jelas. Sampeyan mungkin ngerti saka karya Bitfinex'ed yen hubungan iki ana implikasinya sajroning sawetara cara adhedhasar kasunyatan bilih Bitfinex minangka tradhisi utama token Tether (lan isih ana).

Wahyu II - Tether Mungkin Bisa Digunakne Kanggo Ngaplikasi (Pompa) Altcoin USDT-Paired, Ora Bitcoin

Akeh wong mikir sing Tether wis digunakake kanggo pompa Bitcoin. Utamane, aku percaya yen model iki diganti sawise adopsi CME (futures release ing Desember). Tinimbang pumping Bitcoin, aku percaya yen padha mutusake kanggo ngompa kabeh pasangan USDT liyane. Aku nuduhake hubungan antarane wektu Treasury Transfer Tether lan pumps ridiculous dhuwit recehan acak sing wis kedadean wiwit Desember.

Iku dipercaya tenan yen USDT sing beda-beda ndagang dhuwit koin kaya $ XRP, $ NEO, $ LTC, $ EOS, lan saperangan liyane sing dipompa kanggo tujuan entuk Bitcoin liyane. Sawise sing dituku, wong (Tether) nggunakake ngandika Bitcoin kanggo ngedol OTC (liwat counter / ora ing ijol-ijolan / langsung wong kanggo wong).

Utawa mbok menawa mung padha ngedol Bitcoin iki langsung ing ijol-ijolan sawise akumulasi lan iki pancene bisa nyathet yen rega BTC wis bubar mudhun wiwit Desember.

Iki minangka artikel sing dakkandhani babagan iki:

Iki bisa nyatakake kenaikan rega tartamtu ing BTC sawise transfer treasury uga, amarga, tinimbang ngedol BTC kanggo USD / USDT, investor bakal sade kanggo $ XRP utawa apa wae duwit sing lagi dipompa. Mangkono, jumlah total BTC sing kasedhiya ing pasar jual USD / USDT ing ijol-ijolan bakal diminimalisir lan dhasar dhasar supply / demand ngandhani, kanthi mundhut sumber, rega bakal nambah.

Nanging, aku bisa dadi salah. Given sifat juru lebaran lan ijol-ijolan, mbokmenawa ora bisa ngetung aliran mata uang yen nggayuh ijol-ijolan lan ijol-ijolan ora kudu ngeculake lega kanggo nyedhiyakake transparansi sing luwih gedhe ing aktivitas dagang.

Wahyu III - Bitfinex Kesalahan Terbesar + Tether Ever Made Iki Nyuwun Pelanggan Nuduhake Euro menyang Akun Shell Bank

Kesalahan penting iki yaiku apa sing wis ngidini para wartawan kaya aku ngobrol sedina-dina nganti jerone paling jero saka bolongan iki.

Artikel iki ana penting banget -

Artikel iki ditulis ing Nopember 2017. Ora suwe anggone narik kawigaten ing wektu kasebut, nanging wigati banget saiki, ing pendapatku kanggo sawetara alasan.

Judhul artikel iki "Bitfinex Ngungkapake Akun Bank Polandia Anyar Ing Panama Company Registered".

Saiki, artikel iki dirilis nalika ana spekulasi babagan Bitfinex's banking amarga Wells Fargo wis bubar hubungan karo kanca-kanca ing pertengahan 2017.

Punika artikel babagan iki saka New York Times

Wahyu III - Tether punika Bogus, Undeniably

Ing pendapat kula, iki minangka perkara sing kudu ditindakake sajrone wektu iki, nanging ana uga sing naysayers ing masyarakat. Dadi, aku ngarep-arep yen bagean 'Wahyu' iki bakal nyedhiyakake nyemangati kasus kanggo ngapa Tether palsu lan, kanthi asosiasi, Bitfinex uga.

Dadi, sawise kemitraan Wells Fargo karo Bitfinex dibubarake dening Wells Fargo kanthi cepet (kita durung duwe alesan tartamtu saka bank dhewe), keprihatinan utama ing masyarakat lan, mula saka Bitfinex, yaiku apa Bitfinex bisa kanggo terus nglakoni bisnis lan utamané, manawa Tethers bisa terus diterbitake.

Saga iki wiwit ing Maret 2017, nalika kabar wiwitane ngeculake Wells Fargo mbatalake samubarang lan kabeh perjanjian perbankan karo perusahaan, Bitfinex, ninggalake akun kasebut kanthi esensi beku.

Ing April 2017, Bitfinex mutusake kanggo ngalahake tuntutan hukum marang Wells Fargo:

Source: https://www.scribd.com/document/344831470/1-main

Perlu dicathet yen ing complaint iki marang Wells Fargo, iki nyatakake, "Suspect Wells Fargo saka transfer kabel US dolar uga ngganggu penggugat ' kemampuan kanggo nindakake bisnis, Kayata kemampuan kanggo mbayar karyawan lan panyedhiya. "

Dadi, ing tembung Bitfinex piyambak, tumindak iki dening Wells Fargo ateges kompromi kemampuan kanggo tetep solvent.

Apa maneh sing ditemokake minangka kasunyatan sing padha ditemtokake 'pihak' ing kasus iki kanthi cara sing digambarkan Tether minangka entitas sing dioperasekake independen saka iFinex (perusahaan induk Bitfinex), sing ora kudu bener (loro wong bisa duwe loro beda, perusahaan sing ora ana hubungane), nanging wewatesan gedhe lan ora ono perjury amarga gagal nyatakake hubungan sing nyata antarane loro bisnis kasebut.

Baris iki ditemokake dening pengamat Twitter sawetara sasi kepungkur:

Minangka kita kabeh ngerti, Bitfinex pungkasane narik tuntutane marang Wells Fargo.

Muga-muga, iki ora dadi keputusan sing 'dadakan' lan motivasi sing dilakoni uga mbokmenawa alasane padha kok ora tau ditindakke karo tuntutan hukum marang pangguna Bitfinex'ed, sing padha umum ngancam kanggo ngugat sawetara sasi kepungkur uga - proses panemuan.

Ing Amerika Serikat, saben entitas nyoba ngakoni liyane, kanthi alasan apa wae, ana sing disebut 'penemuan'. Iki minangka proses ing ngendi kabeh lan kabeh dokumen / rekaman bank / statement / transaksi / bali tax / informasi perusahaan / lan uga korespondensi pribadi kayata e-mail utawa pesen teks kudu diuripake kanggo pengacara nentang (tim legal liyane) supaya bisa mbangun pertahanan / karusakan.

Minangka sampeyan bisa mbayangno, yen bisnis sampeyan ora ngoperasikake papan, asil proses kasebut bakal dadi nyerang, kanggo paling ora.

Ayo melu sawetara wulan nganti 2017.

Source: https://hackernoon.com/the-curious-tale-of-tethers-6b0031eead87

Ing kutipan ing ndhuwur, sing diterbitake ing 7th Agustus, 2017, dening Bitfinex'eding Hackernoon, dilema sing ditondoi dening penarikan publik saka dukungan perbankan dening Wells Fargo wis diartekno kanthi apik.

Ing statement, "Tether [perusahaan] nyatakake yen pasokan tethers [Token USDT] ngatur ora nambah nganti masalah perbankan wis ditanggulangi ... "wis ditetepake dening press release arsip saka perusahaan

Source: http://archive.is/6DDZS#selection-717.0-717.235

Tether, online, token digital sing nyatakake yen saben ditrapake didhukung dening dhuwit US nyata ing cadangan supaya ngreksa iku 'gagang' ana ing bebaya serius kanggo ngilangi kabeh angka sing diwenehi kasunyatan bilih situasi ora ana bank bakal nyegah perusahaan saka nransfer transfer kabel fiat maneh ing Tethers.

Senadyan samubarang ora bisa tambah akeh, loro perusahaan, Tether lan Bitfinex, padha guncang kanthi subpoena ing Desember (kabar nyata dirilis ing Januari 30th dening Bloomberg):

Kutipan saka artikel

Dadi, iki nggawe kahanan ing ngendi Bitfinex + Tether pancen ilang lan kabeh kemitraan perbankan sah lan teka ing pengawasan federal ing jero kira-kira wulan 7. Tuku Tether wis ditutup menyang umum kanggo meh taun kalender sing meh saiki ing wektu nulis lan Bitfinex wis mung bubar dibukak situs web kanggo nampa akun ijol-ijolan anyar maneh (sing sacara spontan ditutup ing Desember 21st - wektu ganjil, bener?).

Nanging, senadyan iki, Tether wis dicithak tambahan + $ 2 milyar ing token ing taun pungkasan piyambak lan ngaku yen saben token kasebut didhukung dening dhuwit AS, 1: 1.

Iki kalebu ing kasunyatan manawa perusahaan ora nduweni wangun pendapatan, audit sing diterbitake, utawa formulir akuntansi / laporan / dokumen / laporan keuangan sing bakal ngasilake kepercayaan apa wae kanggo bisa ditrapake yen token kasebut didukung 1: 1 karo dolar AS.

Begjanipun, kanggo wong-wong sing wis ngalami kacilakan ing printouts Keuangan, Magazine tempel wis nindakake tugas sing fenomenal sajrone artikel komprehensif sing diterbitake anyar ing saga kasebut.

[Wigati dimangerteni menawa token teken Tether sawetara atus yuta wis dicithak wiwit wiwitan artikel Paste Magazine]

Kutipan-kutipan kasebut yaiku saka artikel PasteMagazine

Miturut 'sasi iki', penulis ngarujuk marang Januari 2018, nalika artikel kasebut pisanan diterbitake.

Ing pendapatku, gambar-gambar kasebut bisa kasebut dhewe.

Wahyu IV - Bitfinex Kesalahan Terbesar + Tether Ever Made Iki Nyuwun Nasabah Simpenan Euro menyang Akun Shell Bank

Kesalahan penting iki yaiku apa sing wis ngidini para wartawan kaya aku ngobrol sedina-dina nganti jerone paling jero saka bolongan iki.

Artikel iki ana penting banget -

Artikel iki ditulis ing Nopember 2017. Ora suwe anggone narik kawigaten ing wektu kasebut, nanging wigati banget saiki, ing pendapatku kanggo sawetara alasan.

Judhul artikel iki "Bitfinex Ngungkapake Akun Bank Polandia Anyar Ing Panama Company Registered".

(dipercaya kula iki penting minangka FUCK).

Saiki, artikel iki dirilis nalika ana spekulasi babagan Bitfinex's banking amarga Wells Fargo wis bubar sesambungan karo wong-wong mau ing tengah-tengah 2017, sing kita tindak-jero babagan ndhuwur.

Iki statement ing artikel iki sing paling penting, ing pendapatku.

Iku ngandika,

"Bitfinx, sing saiki nangani setengah milyar ing volume dagang Bitcoin, wis ngluncurake pasangan dagang euro sawise koyone njaga akun bank kanthi Bank Spoldzielczy w Skierniewicach kang diterjemahake menyang Cooperative Bank ing Skierniewice."

Iki bakal dadi kritik kanggo dhasar kisah iki kabeh lan nampilake carane karakter tartamtu disambungake.

Sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas jeneng 'CRYPTO SP.ZO.O' ing kene jejere 'Akun Jeneng'. Iki minangka wangun simpenan Bitfinex saka mengko ing 2017 kanggo wong-wong sing pengin nggawe dhuwit Euro.

Ndhuwur yaiku gambar saka artikel kasebut, sing nuduhake rincian bank kanggo akun bank cangkang kasebut.

Kita sumurup manawa akun Bitfinex nyoba nampa pembayaran menyang disebut, 'CRYPTO SP. ZO.O.O ' .

Akun bank iki uga ana hubungane karo Ijol-ijolan Cex.io uga.

Sok dong mirsani carane CryptoCapital nang kene uga.

Kanggo sing kepengin banget, aku banjur mundur lan kabeh informasi perusahaan saka situs Polandia sing agregat informasi babagan perusahaan umum (iki sing didaftar LLC ana).

Kene iku kanggo sing pengin bener katon liwat informasi iki piyambak tinimbang maca gambar:

Informasi uga kasedhiya ing kene uga (Iku ing Polandia, supaya Google Translate dadi kanca): http://www.krs-online.com.pl/msig-5075-310698.html

Awit ana akeh informasi kanggo ngatasi, Aku ngilangi item sing aku pracaya pantes paling perhatian kene

Saka gambar ndhuwur iki kita bisa ndeleng Ivan Manuel Molina Lee ing kepala perusahaan Crypto SP ZO O iki (SP ZO O = LLC ing Polandia).

Kita uga ndeleng Crypto Capital Corp duweke 99% perusahaan lan padha entuk iki kanthi nilai PLN 4,950.00.

PLN = Polandia Mata Uang

Dadi, adhedhasar kurs mata uang ing wektu nulis (lan sampeyan bisa ndeleng saka grafik ing sisih tengen iki wis cukup konsisten kanggo taun), 99% saka perusahaan iki tuku kanggo $ 1,368.87, sing kira-kira ana regane titik lemonade umur 12 taun nalika musim panas.

Punika ing ngendi "markas" perusahaan dumunung
Dadi, perusahaan iki adhedhasar sawijining desa cilik, pedunung karo populasi 15,000 ing Polandia.

Dadi, perusahaan iki adhedhasar sawijining desa cilik sing nduweni populasi kira-kira 15,000 ing ngendi wae ing Polandia kanthi total nilai kira-kira kira-kira dolar AS $ 1,400 lan diduweni dening wong Panamanian sing kewarganegaraan Kanada sing nduweni perusahaan shell liyane .

Lan iki sing disebut Bitfinex, salah sijine panggon kripto paling gedhé ing donya kanthi volume transaksi saben milyar, ngarahake pelanggan.

Dadi, Ayo Rekap:

a. Kita ngerti bilih Bitfinex duweni akun bank sing ngarahake pelanggan ing Polandia.

b. Kita sumurup, yen akun bank ana ing perusahaan shell sing jenenge 'CRYPTO SP. ZO.O.O '(utawa sawetara varian sing rada beda karo periode ing panggonan liya)

c. Kita sumurup, yen bank iki di bangun khusus kanggo tujuan pasangan pasangan EURO.

d. Kita ngerti yèn Ivan Manuel Molina Lee minangka pemilik perusahaan cangkang lan Crypto Capital Corp. lan Crypto Capital Corp nyekel saham 99 saka Crypto SP ZO O. Dadi, dhasaré Crypto SP ZO O = Crypto Capital Corp (nanging ora kosok balene, iki ora transformatif kaya math).

e. Ana informasi nol ana ing perusahaan utawa wong sing nganggo perusahaan kasebut kajaba kanggo nyatakake yen perusahaan duweke perusahaan shell.

f. Wong / ijol-ijolan / entitas jarang nggunakake perusahaan shell kanggo tujuan sing sah. Lan jarang, maksudku meh ora tau.

Sapa neraka iku Crypto Capital Corp?

Sampeyan ngerti perusahaan sing aku terus ngandhani duwe 99% akun shell Bitfinex ing Polandia?

Aku mriksa metu https://cryptocapital.co situs (Iki Crypto Capital Corp Company). Yen sampeyan ngunjungi situs kasebut lan nggulung mudhun menyang ngisor, ana apa sing bakal sampeyan weruh:

Ing ngisor iki https://bitcore.co Kaca

Sampeyan bisa ndeleng Bitfinex cetha kadhaptar minangka salah sijine penerbitan 5 sing bisa digarap. Dadi CEX, perusahaan liyane sing disambung karo akun bank cangkang kasebut ing artikel Trustnodes. Dadi, iku perusahaan 2 / 5 sing wis disambung kanthi akurat karo akun bank shell sing mung ana ing situs web CryptoCapital.

Salah sawijining kebetulan sing paling craziest kabeh wektu, utawa kita wis nemokake asosiasi sing Bitfinex ketoke wanted kanggo obfuscate kanggo sawetara alasan.

Sunting / Nganyari: Crypto SP ZO.O didegaké ing September 2016. Ora ana cathetan keuangan kanggo perusahaan sing durung tau diajukake. Padha didol 99% saham kasebut menyang CryptoCapital kanggo 9000 PLN, kang jumlahe kira-kira $ 1.7k. Kutha / wilayah sing dianggep bank iku ana ing omah-omahé kira-kira wong 10k-15k, sing kualifikasi minangka desa cilik. Informasi iki dipasang ing ndhuwur artikel kasebut uga.

Gambaran nyata wilayah ing ngendi akun iki didaftarkan; Sumber: https://mapio.net/a/94948632/

Wahyu V - Bitfinex Apik uga wis bisa diluncurake kanggo Money Laundering ing Raid Polandia Anyar

Elinga yen informasi gulungan Polandia sing metu mentas ing April kaya? Mungkin ora, amarga ora akeh publikasi sing ditrapake kanggo sawetara alasan

Yen sampeyan ora, kene link: https://cointelegraph.com/news/unconfirmed-polish-prosecutors-seize-400-mln-amid-allegations-bitfinex-is-implicated-in-fraud

Saiki, aku njaluk. Sampeyan bakal weruh "Ora ditemokake " ing judhul lan langsung sampeyan 'Iki bisa dadi omong kosong' radar mati lan rightfully dadi, nanging aku mikir crita iki banget worth considering.

Saiki, iki bener soko sing ditrima ku kanca-kanca sing apik sawetara dina sadurunge crita tau kena ing CoinTelegraph (sing mung publikasi warta utamané malah nyebutaké. Liyane mung ngandika sawise akibat saka apa.)

A kanca apik aku dikirim tweet iki kene:

Saiki, dheweke nyathet Bitfinex kanthi jeneng, nanging artikel kene ora (aja kuwatir, sing ora jancok sambungan iki bakal saya jelasake)

Artikel ditulis ing Polandia uga. Kanggo dadi jujur ​​karo sampeyan, nalika iki pisanan dikirim menyang kula, aku pisanan dibusak iku minangka soko sing bisa omong kosong utawa malah digawe-gawe dhewe. Wong duwe crita gila sing dianggo ing komunitas iki kabeh, kapan?

Ora kaya kasus iki.

Saiki ana pranala menyang terjemahan sing ngalangi banget sing gawe wong saka artikel iki:

Mangga maca. Kisah iki ora bisa dipahami yen sampeyan ora. Iki ora minangka 'skim liwat lan njaluk inti' maca diwaca. Iku ora dawa, iku worth iku sanadyan.

Sumber sing wiwitan diisi artikel iki uga sumber sing dimiliki pemerintah. Punika minangka entri Wikipedia ing 'tvp.info':

"Sawetawis minggu sawisé menang pemilihan parlemen 2015, partai Hukum lan Keadilan Konservatif nglampahi hukum media ing Desember 2015 menehi kontrol langsung pemerintah liwat penyiaran umum. Info TVP dikritik amarga bias pro-pemerintah kuwat. "

Dadi, iki ora sawetara asshole ing basement ibu iku sing nglaporake iki metu. Iki ana Pamaréntah Polandia. Aku durung weruh apa laporan saka pamaréntah Polandia sing uga nolak angger-angger kasebut ing laporan utawa malah nyatakake yen ana produk sensasionalisme, exaggeration, etc. Aku underestimated utawa njupuk kasunyatan iki kanggo diwenehake nalika maca pisanan artikel sing amarga ana ing basa Polandia lan aku ora ngucapake kuwi lan situs katon blah.

Nanging, sawise pengawasan sing cetha, katon yen ketakutan ora ana.

Punika sawetara informasi paling penting sing super sial penting kanggo njupuk adoh saka artikel iki:

a. "Miliar yuta PLN 270 dijupuk ing Maret dening Kantor pengacara CBSP is paling gedhé dhuwit sing duwèké kartun tamba Kolombia- miturut informer tvp.info.

b. "Iku Dikenal sing dhuwit ana ing akun saka loro perusahaan saka sekitar Pruszkow, diduweni dening wong tuwa Kanada Panamanian keturunanlan Kolombia Panama kewarganegaraan. Salah sawijining perusahaan kasebut dadi pemegang saham kantor pertukaran cryptocurrency online. Jutaan operasi kasebut padha mili liwat cilik koperasi bank ing Lodz.

c. Mengko ing artikel kasebut, "Nalika mriksa sambungan perusahaan iki [perusahaan sing dijlentrehake minangka pemegang saham kantor ijol dhuwit cryptocurrency online], penyidik ​​padha teka ing perusahaan liya C. Ing sirahé ana wong lanang kanthi kewarganegaraan Kolombia lan panama. Iki, sabanjure, perusahaan kasebut digandhengake karo pertukaran cantor online sing gedhé ing cryptocurrencies.

d. "Peneliti nemtokake manawa perusahaan ora nindakake apa wae kegiatan ekonomi. Padha digawe mung kanggo nuduhake [mbokmenawa salah translasi 'sampeyan', aku mikir padha tegese 'sing'] akun bank kanthi operasi financial pidana internasional.

"Dhuwit uga ditemokake saka perdagangan narkoba internasional, uga ngapusi raksasa [Hmm, Tether mungkin?]. Padha diset ing cabang saka salah sawijining bank, ing akun saka rong perusahaan sing didaftar ing Polandia - Pejabat Penuntut Umum Nasional.

Dadi, sampeyan bisa ndeleng kabeh, banjur mikir dhewe, "Inggih, boten wonten seratan Bitfinex utawi Tether ing ngendi wae. Kepiye carane bisa nyambungake loro? "

Ayo Njupuk Sawetara Alesan Deductive Punika. Kita Ngerti Sing:

a. Iki ora bisa dadi 'ijol' wae. Euro XnUMX mln awis mbayar uga liwat setengah milyar. Dadi, kita sumurup, yen iki perlu saka apa sing cukup gedhe kanggo nangani mundhut dhuwit sing gedhe kasebut tanpa dadi tanggung jawab. Kita wis ora weruh manawa insolvensi utama karo ijol-ijolan kedadeyan, supaya kanthi otomatis bisa ngatonake panggenan para 10 ing ndhuwur.

b. Akun bank ana ing Polandia. Kita ngerti kasunyatan sing ora Bittrex, Binance, Kraken, Coinbase, OkEx, HitBTC, Cryptopia, utawa Poloniex duwe akun bank ing Polandia. Nanging kita ngerti yen Bitfinex ora, iki kasunyatan sing ora bisa dititipake.

c. Kita sumurup, yen akun bank iki, sing duwe bukti sing ora bisa dititeni saka Bitfinex duwe, disambung karo perusahaan shell CRYPTO SP ZO.OO Ironis, jeneng perusahaan sing diikat karo 'pertukaran online utama' diwiwiti karo huruf 'C'.

d. Sanajan ana ing Polandia, ing pemilik saka perusahaan kasebut diidhèntifikasi minangka individu Panamanian (saka Panama). Saiki, mung kanggo referensi:

Saiki, kita sumurup yen Ivan Manuel Molina Lee minangka warga Panaman. Kita uga ngerti yèn:

Aku yakin ana kasempatan sing isih mamang. Nanging takon dhewe, 'Yen iki ora Bitfinex, banjur sapa?'

Ora bisa. Kita ngerti iku ijol-ijolan. Kita uga ngerti saben fakta sing kita sinau babagan Bitfinex BULAN sing kepungkur, selaras karo informasi ing kasus iki.

Kita uga ngerti akeh saka pangguna Sedheng, 'Untether' uga (Ora, dheweke ora Bitfinexed - Aku wis takon Bitfinexed langsung yen ana. Gaya nulis sing banget beda uga).

Apik banget, artikel iki ditulis dening wong-wong mau sasi kepungkur ing Desember 24th, 2017:

Aku bisa njamin yen artikel iki ora ngetutake kesimpulane ing kene, amarga aku ora seneng yen artikel iki malah ana. Lan yen aku ngerti, aku mikir skimmed sapisan lan ora menehi kanggo akeh credence. Nanging saiki, aku menehi akehe kepercayaan, amarga informasi kasebut katon banget disokong ing titik iki.

Coba deleng iki:

Wahyu VI - Kabeh Informasi Ndhuwur Sambungake Kita Langsung menyang Barry Silbert, Roger Ver, Erik Voorhees, Ira Miller lan Saperangan Mayor Pertukaran / Entitas ing Space Crypto

Yen sampeyan ora kenal jeneng kasebut, artikel liyane bakal mbantu sampeyan banget menowo. Wong-wong iki ateges sing movers lan shakers ing crypto ing akeh cara sing beda.

Ayo mundur kanggo liyane:

Sawise kabeh informasi Polandia metu lan aku miwiti nyambungake titik karo Ivan Manuel Molina Lee, akun cangkang, lan liya-liyane (kaya MANY wong liya wis rampung), aku eling penting yen aku diiseni ing mburi pikiranku.

Elingi https://cryptocapital.co ? Iku akun sing ndarbeni perusahaan CRYPTO SP ZO.OO.

Elingi yen aku takon, "Yagene kudu ana perusahaan shell sing nyambungake entitas iki bareng?" Punika jawaban sampeyan ing ngisor iki:

Aku ngerti aku nuduhake iki ing ndhuwur, nanging kita duwe sawetara informasi liyane saiki lan kita bisa tindakake Trail ing titik iki.

Yen sampeyan ngunjungi https://cryptocapital.co , sampeyan bakal weruh ijol-ijolan kasebut kanthi bener ing ngisor kaca.

Saiki, sing dakkarepake sampeyan kudu ditliti yaiku ijol-ijolan, 'Colebult'. Aku kepengin weruh, supaya aku ngetutake link kasebut.

Sampeyan njupuk kula situs iki:

Ing kana, aku weruh:

Dadi, sambungan antarane rong entitas iki pancen ora bisa ditolak. Padha ngawula marang sapa wae, ing ngendi wae, ing ndonya lan identifikasi iku kabeh opsional.

Dadi, sapa sing nyedhaki perusahaan iki?

Nah, Kita Erik Voorhees

Aku disorot sing pungkasan ukara kanggo nuduhake yen Erik ora masalah muter minangka cepet lan ngeculake minangka dheweke kepengin / perlu.

Punika link kanggo sing cilik:

Punika link kanggo ndhukung klaim kasebut: http://www.coindesk.com/shapeshift-raises-525k-reveals-erik-voorhees-as-creator/

Tertarik maneh babagan Pak Voorhees? Ing kene ana video YouTube sing dipasang ing 2013, kanthi judul, 'Bitcoin: Subvert Your Government - E Voorhees, V Buterin, I Miller, G Sukenik, J Harvey - PorcFest X. Punika link:

Punika dhèskripsi video ing ngisor iki:

Dadi, kita ngerti kanggo kasunyatan sing Colebult adhedhasar ing Panama. Kaya perusahaan CryptoCapital, sing uga ndarbeni perusahaan cangkang Crypto SP ZO.OO

Klip iki sing dikirim ing ndhuwur iku penting amarga pancen rawuh saka dokumenter sing luwih gedhe sing wis rampung, sing entuk akeh pujian kritis ing Bitcoin, kanthi judul, "Ing Rise and Rise of Bitcoin".

Dokumentasi iki metu ing 2014 lan Erik Voorhees nduweni fitur sing penting ing Panama. Vitalik Buterin ditampilake ana uga. Wigati dicathet yen acara iki dumadi rong taun sadurunge Ethereum diluncurake.

Saiki, aku nemokake link kanggo dokumenter iki lan ana alasan aku pengin nuduhake kanggo sampeyan.

Pisanan, klik ing video iki:

(kaya ing sudhut layar kanggo nyegah hak cipta nanging katon banget lan wicara luwih jelas tinimbang ngerti)

saiki, gulung maju menyang 1: 19: 10 tandha (1 jam, 19 menit, lan 10 detik).

Sampeyan bakal weruh narator / produser saka dokumenter ngomong karo Erik Voorhees ing Panama lan takon,

"Sampeyan kok pindhah bisnis sampeyan menyang Panama ... Apa driver utama ing?"

Erik Voorhees khusus lan tanpa malu-malu nanggulangi yen dheweke nindakake supaya nyingkiri hukum KYC / AML. Ing kasunyatan, kanggo ngutipake dheweke khusus, ngandika,

"Yen sampeyan perusahaan AS, sampeyan kudu ngetutake peraturan aran, US kanggo kabeh pelanggan ing ndonya. Dadi, yen sampeyan nindakake sawetara bisnis karo petani pedesaan metu ing Afrika, sampeyan bakal kudu njaluk nomer jaminan sosial. Sampeyan bakal pengin njaluk kabeh informasi iki sing didol / diandhani Washington [ora bisa ngomong tembung sing digunakake] sampeyan penting. Kita ora pengin kudu tundhuk skema regulasi keuangan US kanggo para pelanggan ing Afrika sub-Sahara. "

Nalika argumen kasebut asli ing wektu kasebut, pernyataan kasebut cantik ominous ing cahya saka hubungan sing cetha digawe ing nulis iki nganti saiki.

Yen bener, Kartel utawa aktor ala kaya Tether wis ngresiki atusan yuta dolar Banjur, kaya cacahe dadi nyenengake banget sumber kanggo nglakoni.

Sawise kabeh, Erik marang kita langsung yen kabeh premis bisnis iku ora takon pitakonan lan dheweke nerangake yen asas dhasar iki penting banget kanggo dheweke, dheweke felt perlu kanggo pindhah saka Amerika Serikat.

Apa luwih menarik yaiku bagean ngendi Erik Voorhees nuduhake saka 'kantor' ing ngendi perusahaané ana ing Panama. Sepisan maneh, dheweke cukup kuwat kanggo nyatakake yen kabeh bangunan kantor kosong kajaba perusahaan, sing ana babagan 2 utawa 3 sing nyambut karo laptop ing lumahing liyane.

Barry Silbert lan Roger Ver uga Investor Utama ing Coëlebult

Kanggo sawetara alasan, keterlibatan / investasi karo perusahaan iki wis lunga umumé ora dingertèni wiwit warta wiwitan disartekno omongane.

Nanging ... sing ora ateges yen asosiasi ora bisa didokumentasikake kanthi bener.

Deloken iki:

Source: https://www.bizjournals.com/bizjournals/news/2014/10/01/gonzo-in-panama-bitcoin-investors-roger-ver-and.html Artikel iki diterbitake ing 2014.

Punika liyane saka Bitcoinist:

Source: http://bitcoinist.com/coinapult-recieves-funding/

"Ngendi Barry?"

Cetha banget didhelikake, kaya tansah. Firstmark Capital = Bener ing sangisoré bayi, DigitalCurrencyGroup.

Digital Currency Group diduweni dening Barry Silbert (kita bakal entuk cara sing luwih jero menyang sambungan iki).

Saka situs web sing: https://dcg.co/who-we-are/

Saiki, priksa iki metu, yen sampeyan nggulung mudhun ing kaca web sing:

Apa kebetulan aneh!

Saiki, yen sampeyan lagi njagong nang kene, "Apa sing dadi 'Grup Mata Uang Digital?'"

Iku entitas siji sing bisa nduweni paling akeh metu saka saben entitas liyane ing blockchain, periode.

Source: http://fortune.com/2015/10/27/secondmarket-bitcoin-dcg/

Paragraf pungkasan iku BENAR penting, supaya aku bakal ndhisiki lan ngirim ulang ngisor iki kanggo sampeyan yen sampeyan ora kejawab. Maca kanthi teliti.

Punika liyane keluhan menarik:

Apa sampeyan nyatake CME kasebut ing kene? Ya. Iku Chicago Mercantile Exchange. Wong lanang sing meluncur futures ing Desember!

Source: https://www.wsj.com/articles/exchange-giant-set-to-launch-bitcoin-futures-after-rival-stumbles-1513432800

Punika konfirmasi saking situs web ( http://www.cmegroup.com/cme-ventures.html ) sing ditrapake langsung menyang DCG:

Ana ing DCG kadhaptar ana kanthi rapi!

Kene sawetara informasi luwih lengkap babagan DCG:

Gulung menyang kaca 40. Sumber link = https://block.academy/researches/TokenMania.pdf

Dadi, kanggo ngandhani yen padha nggunakake tingkat pengaruh gedhe ing spasi bakal dadi understatement. Iku banget mungkin sing padha (Barry Silbert) / dadi integral ing ndeteksi peluncuran berjangka Bitcoin ing CME, utamané diwenehi kasunyatan sing partai lembaga wegah, yen ora sopan obstinate ing tinolak kanggo ngidini Bitcoin ETFs ing ijol-ijolan Simpenan.

Barry Silbert, minangka individu, ora kudu dadi tokoh polarisasi, nanging mesthi ana wong sing wis nuduhake yen dheweke ora duwe masalah ing "ora main kanthi aturan".

Priksa manawa mandheg mandheg lan mundhut supaya SEC ngirim file marang tindakan sing ana hubungane karo upaya ngolah pasar.

Sumber link: https://www.sec.gov/litigation/admin/2016/34-78282.pdf
Source: https://www.crowdfundinsider.com/2016/07/87783-secondmarket-bitcoin-investment-trust-settle-sec/

Iku pancen sengaja dicathet CoinDesk yaiku anak perusahaan saka DCG.

Wahyu VII - Coinbase, Kraken, Poloniex, lan Bitfinex (obviouisly) Punika Implicated Pretty Heavily

Akeh pamrentahan sing disebabake uga.

Antarane ijol-ijolan / entitas sing ana ing pitakonan, miturut pendapat saya, aku wis kadhaptar; Poloniex, Binance, Bittrex, Kraken, Coinbase, Colebult, Cumberland Mining, CryptoCapital, Quadriga, lan Bitfinex.

Bitfinex

Iki salah sijine diselehake ing dhaptar kanggo alasan jelas. Dadi, kita bakal maju saka kene. Sejatine, kabeh bukti sing dikirim ing awal artikel iki kudu nggawe luwih jelas tinimbang aku ngira yen dheweke bisa uga melu kegiatan nefarious.

Poloniex

Iki minangka intuitif kanggo nggawe asosiasi. Sawise maneh, iki ora minangka penghukuman saka ijol-ijolan. Sing ngerti apa sing lagi ana. Nanging ana sawetara perkara sing saya nemokake / ora jelas ing titik iki.

Ayo digulung maneh. Perusahaan 'Circle' iku bagéan saka portofolio investasi DCG (dimiliki déning Barry Silbert):

Source: https://dcg.co/portfolio/

Saiki, elinga nalika kabeh wong mlaku-mlaku ngidini sing 'Goldman' wis "tuku" Poloniex? Aku bakal nuduhake sampeyan utama ing ngisor iki minangka penyegar.

Sampeyan njaluk titik saiki.

Sakbenere Kabeh iki ngaku yen iki pamindhahan Goldman. Ing kasunyatan, iku ora cedhak karo pamindhahan Goldman. Nanging, iki diproklamasèkaké amarga Goldman minangka investor paling penting ing Circle.

Source: https://www.circle.com/en/investors

Nanging, sing "nduweni" nyata yaiku DCG. CoinTelegraph, sapisan maneh, nemokake iki (jurnalisme padat, wong kerja apik):

sumber: https://cointelegraph.com/news/crypto-vc-firm-digital-currency-group-invests-114-mln-in-pro-crypto-silvergate-bank lan kene link kanggo ngandika tweet uga: https://twitter.com/DCGco/status/968146179707023362

Dadi, sepisan maneh - Barry lan DCG bali ing saddle kene karo liyane akuisisi utama ing ruang crypto. Dadi, dadi cetha iki ora disertani Goldman Sachs - iku akuisisi DCG. Ora mung kuwi, Goldman damel investasi awal dadi Circle kira-kira telung taun kepungkur:

Ayo maju nerusake kene. Priksa headline anyar ing Poloniex:

Menarik, kan?

Wigati dicathet Poloniex wis duwe pasar USDT.

Dadi, ngapa kudu ngowahi dhewe token? Apa ana rasa ora percaya utawa pangertèn sing ora bisa ditandhingaké yèn USDT mbokmenawa ora dadi pilihan sing bisa ditrapake ing mangsa ngarep? Hmm ...

Kraken

Ana sawetara alesan kenapa aku nyangka Kraken saka prilaku curiga / nefarious. Ora paling sing dadi keterlibatan langsung Barry ana uga! Ya, Barry minangka pemilik saka Kraken.

Source: https://blog.kraken.com/post/299/kraken-raises-5m/

Saka situs web Kraken, kita ngerti Barry minangka investor utama ing awal. Sepisan maneh, iki ana ing 2014, yaiku taun sing aneh banget karo nomer akeh acara ing ruang crypto.

Source: https://twitter.com/barrysilbert/status/876422257551314944

Ndhuwur iku tweet saka Barry Silbert ngendi, cukup menarik, nyaranake telung ijol-ijolan sing aku wis mbatesi yaiku Bitfinex, Poloniex, lan Kraken. Iki uga minangka koin sing Barry duweni investasi sing abot lan nduwe hukum sekuriti sing dilanggar (eling, Barry ora asing karo iki) supaya bisa promosi.

Kanggo luwih lengkap babagan keterlibatan Barry karo Ethereum Classic, bukak artikel FinanceMagnates iki, sing nyimpulake kanthi sampurna:

Iku uga worth sing Kraken minangka ijol-ijolan mung kanggo kawruh sing duweni pasangan dagang USDT-USD (katon trep, bener?).

Coinbase

Link ana luwih gampang intuisi tinimbang Kraken uga. Alesané aku nyatakaké yèn Coinbase ana ing rasa curiga, muga-muga ditampa kasunyatan Iki uga minangka investasi DCG.

Source: https://dcg.co/portfolio/

Iku wis disambung karo Cumberland Mining, sing dadi karakter sing ora bisa ngendhaleni, kanggo ngomong paling ora.

Source: https://www.coindesk.com/secretive-mining-firm-revealed-as-possible-us-marshals-auction-winner/

Lan uga papan sing sampurna kanggo ngecorake dhuwit.

Nanging, perlu dicathet yen IRS bubar nyuwun cathetan saka Coinbase.

Source: https://www.theverge.com/2018/2/26/17055264/coinbase-cryptocurrency-tax-irs-compliance-court-order

Mesthi wae iki minangka acara acak, siji-siji utawa panemuan IRS ing akun Coinbase, sing diluncurake ing 2017 lan ora bisa ditindakake dening Coinbase, minangka bagean saka investigasi sing luwih gedhe babagan pencucian, tinimbang evasion pajak. Iki mung konjektur ing titik iki.

Kasunyatan sing menarik iki yaiku penambahan Bitcoin Cash bubar.

Kathah keraguan babagan masalah kritéria, Coinbase mundhut kaputusan kanggé miwiti Bitcoin Cash ing pamindhahan kanthi spontan ing pungkasan 2017.

Source: https://support.coinbase.com/customer/portal/articles/2853600-bitcoin-cash—frequently-asked-questions

Aku ora bakal kelakon ing acara iki, amarga iki sing wis dikenal ing titik iki.

Nanging, sing penting kanggo dicathet yaiku, iki katon kaya "kakuwatan sing ana" ing crypto. Ayo katon ing dhaptar sing ana ing Coinbase saiki iki:

-Bitcoin
-Bitcoin Cash
-Ethereum
-Litecoin

Bitcoin Cash iku sawijining proyek sing dipimpin déning Roger Ver, sing asring dipigunakaké minangka 'angka kepala' ora resmi saka proyèk kasebut. Saka aku wis ndeleng, dheweke nduweni peran sing padha kanggo protokol sing dicekel nalika dheweke didadekake protokol Bitcoin Core.

Sepisan maneh, aku nyathet yen dheweke minangka salah sawijining investor utamane ing Coëlebult, kang Ian Miller, Erik Voorhees, lan Barry Silbert uga duwe saham. Iki perusahaan sing meh dihubungake langsung karo Bitfinex lan Tether liwat akun shell (kaya sing diterangake ing ndhuwur).

Dadi amarga kasunyatan iki lan investasi Barry Silbert ing Coinbase lan hubungan sehat karo Roger Ver, ora katon saka pitakonan kanthi cara kanggo nganggep yen hubungan iki mbantu mimpin kanggo tambahan Bitcoin Cash ing platform Coinbase.

Litecoin- Charlie Lee minangka karyawan mantan kanggo Coinbase. Nanging luwih penting, dheweke pancen kuat banget Blockstream (kita bakal entuk sing mengko). Sing julukan, Chikun, sing wis digawe gambar profil ing dina anyar, ngetokake kesetiaan iki (sanajan iku sing mbukak bab). Kanggo informasi luwih lengkap, waca kanca apik kita, Samson Mow, sing saiki dadi CSO kanggo Blockstream.

Source: https://twitter.com/Excellion#

Ethereum- Elingi, kita ndeleng Vitalik Buterin mudhun ana ing Panama karo wong liya lan ngandika karo wong-wong a lengkap rong taun sadurunge peluncuran proyek. Iku misale jek yen Ethereum pancen wis nampa berkah masyarakat uga.

Sing nyakup suspikeiku ing Coinbase ing wayahe saiki.

Wahyu VIII - #Blockstream ing Pitakonan Paling Berat ing Cahya Informasi Ndhuwur

Iki mungkin minangka asosiasi sing paling mbingungake kabeh. Saliyane, kabeh lan kabeh ditliti menyang Blockstream wis diabaikan banget dening masyarakat amerga dianggep manawa ana lan kabeh serangan ing protokol kasebut kudu metu saka protokol Bitcoin Core lan ngangkat Bitcoin Cash, minangka panyengkuyung r / btc, kanca Roger Ver, etc. ad nauseum.

Saiki, yen sampeyan wis maca iki adoh, sampeyan bakal weruh yen aku wis wis mbatesi Roger Ver minangka sumber utama kacurigaan lan sumber liyane (Untethered's Medium) uga.

Iku uga worth nyebutke sing Bitcoin lan Bitcoin Cash loro komposisi kode lan lunak. Padha ora wong utawa entitas urip. Dadi, ora ana informasi ing babagan iki. Iki ora beda karo konsep yen dollar ora cetha ala amarga ana aktivitas teduh / ala sing dumadi kanthi bantuan dhuwit.

Ayo terus menyang asosiasi karo Blockstream sanadyan:

DCG (Barry Silbert) akeh banget nandur modal menyang Blockstream.

Source: https://dcg.co/portfolio/

Ironisnya, ing artikel liyane sing terkenal, kanthi judul, 'Blockstream Ngasilake $ 55 yuta kanggo mbangun blokchain Bitcoin' (iki ora a sumbangan amal) - Priksa pemblokiran ing ngisor artikel iki:

Source: https://www.coindesk.com/blockstream-55-million-series-a/

Punika masalah karo Blockstream. Ya, aku arep ngomong.

Iku utamané tanggung jawab kanggo pangembangan kanggo Bitcoin.

Source: https://medium.com/@luxushub/the-truth-about-blockstream-and-the-lightning-network-896d69b48f0f

Pramila, link kanggo 'tim' kanggo Blockstream wis ditemokake 404 sacara acak kanggo sawetara wektu: https://blockstream.com/team/

Aja wedi maneh! Dadi apa arsip internet ana kene.

Punika entri kanggo Gregory Maxwell saka Februari 22nd, 2016:

Source: https://www.weusecoins.com/gregory-maxwell-bitcoin-expert/

Punika salinan surat departure:

Apa sing paling penting babagan Greg Maxwell yaiku dheweke yaiku / pangirim kanggo kode blockchain Bitcoin. Kita ngerti yen saka statement Gavin Twitter lan sumber liyane:

Trustnodes (sepisan maneh), dikirim kualitas, kewarganegaraan bebas iki:

Dadi, iki nduwe konflik kepentingan menarik ... kanggo paling ora.

Iku angel kanggo argue sing wong sing sepisan CTO Blockstream (sing ora netral lan ora Yayasan utawa amal), sing nggambarake kapentingan saka investor, bisa tumindak minangka otonomi Core Committer.

Iki minangka salah sawijining masalah sing dielingake Mike Hearn babagan kertas metu saka misuwur, 'Resolusi saka eksperimen Bitcoin'

Sawise maneh, sambungan saka Barry Silbert menyang Blockstream lan sabanjuré Bitcoin sing gampang katon kanggo kabeh sing penasaran.

kesimpulan

Titik inti sing aku kepengin kanggo mulih menyang omah iku ana sing katon ana ing sajroning aktivitas nefarious antarane akeh pemain sing luwih gedhe ing ruang kasebut.

Kanggo ngetung kabeh (amarga aku ngerti artikel monster iki), Bitfinex lan Tether bisa digandhengake karo akun bank shell lan Polandia. Akun bank iki diduweni dening CryptoCapital, lan kita duwe luwih saka siji cara kanggo mbuktekaken sambungan iki. Cryptocapital yaiku cornerstone saka Coëlebult, kang Erik Voorhees, Roger Ver, lan Barry Silbert kabeh duwe dhasar.

Ing idea yen individu-individu kasebut kanthi blak-blakan mboten mangertosi babagan sambungan menika mboten saged. Yen lagi wae ora peduli, dheweke ora duwe kemampuan minangka investor lan pengusaha, sing ngandhakake volume minangka kemampuane.

Nanging, aku ora ngerti yen iki ora. Aku pracaya yen hubungane iki nefarious ing alam lan sing obfuscation perusahaan kasebut blatant. Paling ora, kita bisa ngetokake cryptocapital minangka pemilik saka perusahaan cangkang sing jelas lan Tether lan Bitfinex katon nggunakake kanggo pencucian / ngurusi Kartel.

Saranan intuisi saka kabeh informasi ing kene yaiku akun cangkang iki digunakake kanggo obfuscate arus dhuwit sing pungkasane dibersihake.

Saka apa sing aku weruh, kene apa sing aku mbayangno mengkono:

  1. Tether wis dicithak ing sawetara titik ing wektu (saka udhara tipis, amarga ing titik iki, iku dicithak dening zilch lan padha ora njupuk ing sembarang pembayaran pelanggan).
  2. Iki banjur digunakake kanggo ngompa altcoin sing pasangan dagang USDT. Sawise pompa iki rampung, banjur banjur ngedol altcoin kasebut kanggo Bitcoin.
  3. Bitcoin sabanjuré didol menyang ijol-ijolan kayata Coëperult utawa liya sing ora mbutuhake jinis KYC / AML (trep, bener?)
  4. Colebult, sawisé nyatakake yen BTC sing dhasar kasebut bisa dituku maneh bisa ditindakake marang aktor ala kaya Kartel Columbian utawa wong liya sing mbutuhake BTC. Padha uga bisa milih kanggo ngedol OTC.

Sawise maneh, dhaptar ing ndhuwur mung spekulasi, nanging ndadekake pangertèn sing paling apik. Ing kasus apa wae, proses sing digunakake yaiku ngetrapake Bitcoin saka pasar amarga yen padha mbuang 'saka ndhuwur pompa alt kayadene EOS, contone, lagi ngekstraksi mayuta-yuta BTC saka pasangan USDT utawa USD , sing njupuk rega munggah.

Banjur, dheweke ngedol Bitcoin liwat counter menyang ijol-ijolan liya (luwih saka kamungkinan kaya Colebult, sing bakal menehi USD). Colebult banjur bakal ngedol OTC iki utawa kanggo sapa waé sing bisa mbatalake. Iki bakal dadi transaksi OTC utama.

Luwih saka kamungkinan, Bitcoin bakal nggawe cara ngganti cepet utawa mengko lan bakal ngasilake tumpukan. IF (lan iki amba 'yen'), CME wis colluding ing gaweyan iki utawa, ing paling banget, digunakake minangka alat kanggo nggampangake gain keuntungan illicit, banjur aku bakal mbayangno yen strategi ngebur mudhun rega yaiku salah sawijining sing uga nguntungake nalika ngolah pasar.

Nanging, aku luwih cenderung pracaya yen pasar-pasar Futures mbokmenawa bisa dadi "pager" marang panyusutan rega kanggo ijol-ijolan kaya Colebult (eling, diduweni dening Barry Silbert). Aku ngomong iki amarga, yen sampeyan nyekel Bunch of Bitcoin sing wis tuku saka Finex / Tether, sampeyan bakal entuk dhuwit yen padha kelakon kanggo depreciate. Nanging, yen sampeyan wis nyelehake cendhak ing pasar Futures (CME), sampeyan bisa nglarang kerugian kasebut. Sampeyan bakal bener gain yen sampeyan nyedhiyakake iki posisi cendhak.

Yen rega BTC mlaku, cedhak posisi sampeyan, numpak gelombang lan ngedol Bitcoin nalika nggawe keuntungan. Situasi Win-win.

Kita ngerti kasunyatan sing Erik Voorhees lan Barry Silbert minangka rong individu sing wis ditampa sadurunge dening SEC kanggo manipulasi rega utawa pelanggaran sekuritase. Dadi, wong-wong iku ora ana wong manca kanggo ngurusi panguwasa. Nalika ngerteni sumber daya sing ana ing pembuangan kabeh wong-wong iki, kesenengane kabeh sing gegayutan, nyatane yen kabeh iki katon saka taun sing padha (2014, Tether, Colebult, Mt Gox Hack, investasi DCG nampa, Peluncuran Finex), antarane liyane oddities sing wis nuding metu ing artikel iki, sampeyan pancene ora bisa bantuan nanging wonder.

Aku ngene iki cukup ditutup, sanadyan manawa Tether / Bitfinex melu kegiatan nefarious. Nanging, aku mikir yen dheweke ora peduli amarga Bitfinex minangka perusahaan shell. Padha wis nyawisake jumlah dhuwit sing absur liwat Tether, ijol-ijolan likuiditas, lan aktivitas ilegal liyane, ning pendapatku. Dadi, ora bisa ditindakake pidana sing bener, sing bakal mbutuhake lokasi sing bisa ditemokake - bisa ditemokake ing wayah srengenge kanthi ratusan mayutahe yen "rencana" kasebut wis diganggu.

Muga-muga, iki mesthine kaya ngapa. Lan sing ngerti, iki uga banget. Iku kabeh gumantung kepriyé pepek SEC, CFTC, FBI lan badan-badan pangayoman ngawasi liyane ing prosedur nggoleki lan prosecution. Nanging, mesthine bisa dipercaya.

Dina tether diwatesi. Sing wis ditutup. Nanging, tetep ditemokake manawa dina-dinten pertukaran utawa individu ing papan kasebut bakal diwatesi uga.

Mung wektu bakal ngomong!

Aku ora yakin apa akibate langsung saka artikel iki lan aku siap ngadhepi kabeh lan kabeh.

Kawruh iku Daya.