roadmap

https://bitcoin.black launched

Anggota 10000

Ekspansi multilingual

https://bitcoinblack.net launched (the network side of Bitcoin Black)

Mulai airdrop. Duit gratis dikirim menyang anggota kanthi nggawe dhompet

Anggota 100000

Aplikasi Android & iOS (ngirim dhuwit kanthi gampang minangka pesen teks)

1 Million Airdrops sukses

Pay top 110 anggota ganjaran kanggo referensi airdrop

Bitcoin Hitam dadi cryptocurrency sing paling disentralisasi (paling kelenjar pangguna sing nyebar ing saindhenging donya sing paling akeh)

ICO wiwit

Ganjaran panularan aplikasi diwiwiti (nggawa 20 + yuta pangguna menyang ekosistem liwat insentif)

Dana ICO ditindakake kanggo kelompok masyarakat, yayasan lan individu liwat pemungutan suara

Pasar mbukak, Kertu Bitcoin Hitam ngenalaken lan luwih liwat pendanaan ICO