roadmap

https://bitcoin.black launched

Anggota 10000

Ekspansi multilingual

https://bitcoinblack.net launched (the network side of Bitcoin Black)

Mulai airdrop. Duit gratis dikirim menyang anggota kanthi nggawe dhompet

Bukak saka Beta Network

Anggota 100000

Pre-sale distribusi duwit receh ing Bitcoin Black Live Network

Aplikasi Android & iOS (ngirim dhuwit kanthi gampang minangka pesen teks)

Distribusi 50,000 (koin 9000) Airdrops ing Jaringan Live

Distribusi Airdrop (3600 koin) kanggo 1 yuta pangguna

1 Million Airdrops sukses

1 Yuta unduhan Aplikasi

Bitcoin Hitam dadi cryptocurrency sing paling disentralisasi (paling kelenjar pangguna sing nyebar ing saindhenging donya sing paling akeh)

Pay top 110 anggota ganjaran kanggo referensi airdrop

IEO diwiwiti

Ganjaran introduksi aplikasi diwiwiti (nggawa 10 yuta pangguna tambahan menyang ekosistem liwat insentif)

10 yuta pangguna

Adopsi sudagar sing digawe cepet wiwit

Dana IEO sing diwenehake kanggo klompok komunitas, yayasan lan individu liwat voting

Pasar mbukak, kertu Bitcoin Black ngenalake lan liya-liyane liwat pendanaan IEO

100 yuta pangguna