ganjaran

Bitcoin Black Rewards

3.6 Milyun dhuwit recehan munggah kanggo entuk! ($ 36,000,000 supaya bisa dienggo bareng)

Ditampa ganjaran kanthi nyilikake airdrop dhuwit Bitcoin Black karo kanca-kanca.

1. Njaluk dhuwit FREE.
2. Nuduhake kabar bab airdrop kanthi gampang karo kanca-kanca (1 klik kanggo nuduhake ing facebook, twitter lan akeh platform sosial liyane)
3. 3.6 Milyar koin diganjar liwat Program ganjaran Bitcoin Black. Dadi ganjaran saka kanca kanca sampeyan.
Umume wong 10 sing mbagi dhuwit duit gratis karo paling kanca bakal nampa dhuwit 180 000 000 saben (USD Nilai saben wong $ 1 800 000)
Posisi 11-110 bakal nampa dhuwit 18 000 000 saben (USD Nilai saben wong $ 180 000)

Carane ora iku bisa?

Berbagi karo klik prasaja sawise mlebu ing dasbor.

  1. Pengunjung klik kirim sing wis dituduhake liwat media sosial supaya bisa duwit dhuwit gratis.
  2. IP pengunjung dicathet lan cookie diselehake ing browser kanggo nelusuri tujuane.
  3. Pengunjung bakal diarahake menyang www.bitcoin.black kanggo njaluk dhuwit FREE.
  4. Nalika pengunjung seneng banget (ora perlu ing sesi browser sing padha-cookie lan IP disimpen tanpa wates) Sampeyan nampa 1 rujukan, Sampeyan uga njaluk 1 rujukan kanggo kanca kanca uga.
  5. Pandhita 110 paling dhuwur ing pangiriman jaringan koin 3.6 Billion.

Minangka prasaja kaya sing!

Aturan lan Syarat

Kita duwe aturan dhasar kanggo program kasebut, supaya mangga diwaca sadurunge mlebu:

  • Kabeh peserta kudu gelem ngunduh aplikasi pilihan kanggo nampa koin bonus.
  • Sampeyan ora bisa nampa kredit kanggo nyebut sampeyan kaping pirang-pirang utawa ngapusi sistem kanggo entuk manfaat sampeyan.

Peserta sing kejiret sing nglanggar utawa nyoba ngupayakake aturan kasebut bakal duwe kabeh kredit ganjaran sing dibuwak lan ora bakal diwenehi bayaran. Kajaba iku, dheweke bakal dicekal saka partisipasi luwih ing program ganjaran kita.

Siap gabung?

Daftarkan lan konfirmasi akun sampeyan ing menit 1.

»Klik kene kanggo nggabungake