Pra-Sale

Tujuan utama Pre-Sale yaiku nggawa bakat menyang proyek kasebut lan duwe anggota 200 + Pra-Sale sing bakal tumindak minangka pendiri lan bantuan kanggo nyurung proyek kasebut.

Tahap pra-Sale saiki: SOLD OUT

4 Tahap:
1 internship (ENTÈK): $ 0.000055555555555556 saben koin dibandhingake rega $ 0.01 ICO (kaping 180 luwih murah tinimbang ICO).

2 internship (ENTÈK): $ 0.0001111111 saben koin dibandhingake rega $ 0.01 ICO (kaping 90 luwih murah tinimbang ICO).

3 internship (ENTÈK): $ 0.0002222222 saben koin dibandhingake rega $ 0.01 ICO (kaping 45 luwih murah tinimbang ICO).

4 internship (ENTÈK): $ 0.00055555555555556 saben koin dibandhingake rega $ 0.01 ICO (kaping 18 luwih murah tinimbang ICO).

Apa dana sing bakal digunakake ing:
Keamanan blokchain.
Biaya server / Biaya hosting / Nyepetake biaya biaya massa.
Nelpon ing biaya pembangunan.
Ekspansi lan manajemen multilingual.
Ganjaran program ganjaran.
Nyetel support & cabang komunitas.
Tugas liyane sing dibutuhake kanggo entuk proyek luwih cedhak karo tahap IEO.

Sawise kita tekan 1 yuta pangguna, IEO wiwit:
Rega dhuwit koin bakal $ 0.01 ing IEO maksimum kontribusi $ 5000.00 ing IEO.
Ing IEO apa bakal duwe:
1 yuta anggota.
Blockchain wektu dites karo jutaan transaksi sukses sing diproses.
Tingkat wutah luwih dhuwur tinimbang sing paling dhuwur cryptocurrency 10.
Ekosistem pembayaran sejati sing sejatine menehi daya maneh marang wong.
Cara kanggo entuk Bitcoin Black menyang saben sekolah / universitas / papan lan komunitas.

Napa entuk melu:
Kanggo muter bagean ing masa depan Bitcoin Black.
Duwe koin luwih akeh tinimbang bisa tuku nalika IEO.
Yen sampeyan pracaya ing proyek lan pengin kanggo nggayuh jangka panjang.
Bagéan saka dana IEO bakal langsung menyang anggota 5 Pra-sale sing bakal tumindak minangka salah siji saka akeh dhasar sing adhedhasar jangka panjang gumantung saka tim sing disusun lan cara sing arep digunakake kanggo kontribusi ing jaringan kasebut.
Sampeyan bisa pengin tetep anonim utawa yen seneng sampeyan bisa ditambahake ing situs web ing bagean tim pendiri kanthi bio ringkes bab sampeyan lan kekuwatan.
Kanthi koin dhuwit sing paling apik, proyèk liya bakal duwé garpu lan bakal niru dhuwit sing kudu didol ing proyèk liya.

Carane njaluk koin Pra-Sale:
Tuku dhuwit ing pranala ing ngisor iki:
https://bitcoin.black/product/pre-sale-packet-900000-coins-stage-4/

Pre-sale kasedhiya ing paket (ukuran paket yaiku koin 900,000) $ 500.00.
Paket maksimal saben wong 10 ($ 5000.00)
https://bitcoin.black/product/pre-sale-packet-900000-coins-stage-4/
Cara pembayaran sing ditampa kanggo tuku koin yaiku Bitcoin.
Apa perlu ing checkout:
Alamat dompet BCB.
Alamat email sampeyan penting, kayata dhuwit recehan bakal disebarake adhedhasar alamat email sing digunakake ing checkout.

Requirements:
Bantuan ing sawetara cara kanggo nerusake proyek kasebut.
Kapercayan ing proyek kasebut lan ora mung kanggo gawe kontribusi sing cepet.
Ora nggoleki kanggo ngedol kabeh dhuwit recehan sawise IEO lan dadi ing kanggo MediaWiki cepet lan ora ngedol ing urutan pasar.
Bebarengan karo tim Pra-Penjualan bakal duwe opsi kanggo ngrembug lan nyepakati tugas-tugas sing dibutuhake supaya bisa dieksekusi liwat Slack.
Conto: nulis naskah video, produser video, manajer komunitas kanggo komunitas lokal utawa negara, matématikawan, pangembang, penerjemah, SEO, daftar tukar, penampilan acara, fungsi sosial, seminar pendidikan, pengajuan IEO.