Pra-Sale

Tujuan utama Pre-Sale yaiku nggawa bakat menyang proyek kasebut lan duwe anggota 200 + Pra-Sale sing bakal tumindak minangka pendiri lan bantuan kanggo nyurung proyek kasebut.

Tahap pra-Sale: 3 internship (45x luwih murah tinimbang ICO).
Pre-sale kasedhiya ing paket (ukuran paket yaiku koin 900 000) $ 100.
900 yuta dhuwit recehan bisa disebarake antarane anggota 100 +.
Kontribusi minimal kanggo wong $ 200.
Kontribusi maksimum kanggo saben wong $ 2000.
Entri $ 2000 = 9 juta dhuwit recehan (ICO $ 2000 = koin 200000).
Entri saka dhuwit $ 200 = 900 000 (ICO $ 200 = koin 20000).

4 Tahap:
1 internship (ENTÈK): $ 0.000055555555555556 saben koin dibandhingake rega $ 0.01 ICO (kaping 180 luwih murah tinimbang ICO).
Blockchain durung aktif

2 internship (ENTÈK): $ 0.0001111111 saben koin dibandhingake rega $ 0.01 ICO (kaping 90 luwih murah tinimbang ICO).
Kolaborasi anggota pra-sale wiwit liwat Slack utawa Trello. Tugas dadi sarujuk.
Blockchain dadi urip. Klien desktop dadi urip.

Tahap 3: $ 0.0002222222 saben koin dibandhingake rega $ 0.01 ICO (kaping 45 luwih murah tinimbang ICO).

Tahap 4: $ 0.00055555555555556 saben koin dibandhingake rega $ 0.01 ICO (kaping 18 luwih murah tinimbang ICO).
Dirancang kanggo tahap 4 dadi liwat ijol-ijolan.

Ana pause ing antarane kabeh tahapan.

Apa dana sing bakal digunakake ing:
Keamanan blokchain.
Biaya server / Biaya hosting / Nyepetake biaya biaya massa.
Nelpon ing biaya pembangunan.
Ekspansi lan manajemen multilingual.
Ganjaran program ganjaran.
Nyetel support & cabang komunitas.
Lan tugas liyane sing dibutuhake kanggo entuk proyek luwih cedhak karo tahap ICO.

Sawise kita tekan 1 yuta pangguna, kita bakal miwiti ICO:
Rega dhuwit ana $ 0.01 ing kontribusi maksimum ICO $ 5000 ing ICO.
Ing ICO apa bakal duwe:
1 yuta anggota
Blockchain wektu dites karo jutaan transaksi sukses sing diproses.
Tingkat wutah luwih dhuwur tinimbang sing paling dhuwur cryptocurrency 10.
Ekosistem pembayaran sejati sing sejatine menehi daya maneh marang wong.
Cara kanggo entuk Bitcoin Black menyang saben sekolah / universitas / papan lan komunitas.

Napa entuk melu:
Kanggo muter bagean ing masa depan Bitcoin Black.
Duwe koin luwih akeh tinimbang bisa tuku nalika ICO.
Yen sampeyan pracaya marang proyek lan pengin supaya sukses jangka panjang.
Sebagéyan dana ICO bakal langsung menyang anggota 3 Pra-penjualan sing bakal dadi salah siji saka akeh dhasar sing diarani jangka panjang gumantung saka tim sing disusun lan cara sing arep digunakake kanggo nyumbang jaringan.
Sampeyan bisa pengin tetep anonim utawa yen seneng sampeyan bisa ditambahake ing situs web ing bagean tim pendiri kanthi bio ringkes bab sampeyan lan kekuwatan.
Kanthi dadi koin sing didistribusekake paling adil proyek liyane bakal garpu lan bakal niru dhuwit recehan sampeyan kudu proyèk liya.

Carane njaluk koin Pra-Sale:
Anggota ganjaran sing disetujoni kanggo melu pre-sale.
Tuku dhuwit ing pranala ing ngisor iki:
https://bitcoin.black/product/pre-sale-packet-900000-coins-stage-3/

Yen ora anggota ganjaran ngirim email menyang [Email protected] karo latar mburi ringkes dhewe lan apa sampeyan bisa kontribusi Bitcoin Black.
Sawise sampeyan disetujoni sampeyan bisa tuku (persetujuan biasane diwenehake ing jam 24).
Pre-sale kasedhiya ing paket (ukuran paket yaiku koin 900 000) $ 200.
Paket maksimal saben wong 10 ($ 2000)
https://bitcoin.black/product/pre-sale-packet-900000-coins-stage-3/
Cara pembayaran sing ditampa yaiku Bitcoin.
Apa perlu ing checkout:
Alamat email penting minangka dhuwit recehan bakal disebarake adhedhasar alamat email sing digunakake ing checkout.

Requirements:
Bantuan ing sawetara cara kanggo nerusake proyek kasebut.
Kapercayan ing proyek kasebut lan ora mung kanggo gawe kontribusi sing cepet.
Ora nggoleki kanggo ngedol dhuwit kabeh dhuwit ICO lan dadi kanggo keuntungan sing cepet lan ora bisa didol ing pasar.
Bebarengan karo tim Pra-Penjualan bakal ngrembug lan nyepakati tugas sing dibutuhake supaya bisa dieksekusi liwat Slack.
Conto: nulis naskah video, produser video, manajer komunitas kanggo komunitas utawa negara lokal, matématikawan, pangembang, penerjemah, SEO, daftar tukar, penampilan acara, fungsi sosial, seminar pendidikan, pengajuan ICO.