transaksi terkenal lan alamat

1M8s2S5bgAzSSzVTeL7zruvMPLvzSkEAuv
Transaksi Terbesar Sawise panampa transfer 500,000 BTC, dianggep paling gedhe ing sajarah.
Total ditampa: 500,000.00910387 BTC
Saldo saiki: 0.00899387 BTC
Transaksi kacathet: sing gedhe, bisa dideleng ing kene.

1EBHA1ckUWzNKN7BMfDwGTx6GKEbADUozX
Siji Identitas Kabungahan - salah siji akun 9, kabeh klebu kira-kira 66,000 BTC lan disambungake dening transaksi siji sing nyebabake siji pemilik duweni 550,000 BTC.
Total ditampa: 66,233.73736962 BTC
Saldo saiki: 66,233.73736962 BTC
Transaksi kacathet: transaksi sing ngubungake akun 9.
[Saldo sing kadhaptar ing artikel iki minangka reflektif saka jumlah ing April 13th, 2015]

1A1zP1eP5QGefi2DMPTfTL5SLmv7DivfNa
Alamat Kejenegan - alamat bitcoin sing paling sepisanan, yaiku omah kanggo bitcoin pisanan sing tau ditambang saka pamblokiran genesis. Iku dianggep dikuasai dening Satoshi Nakamoto, senadyan btc durung pindah. Ana masalah teknis sing ngalang-alangi 50 BTC asli saka transaksi.
Total ditampa: 65.44021956 BTC
Saldo saiki: 65.44021956 BTC
Transaksi kacathet: 50 BTC, asma bitcoin, lan banjur arupa stream kanthi jumlah sing luwih cilik, sawetara karo cathetan umum kanggo Satoshi.

Akun liyane lan transaksi bakal ditambahake!