Adopsi massa

Ngarahake:
13000 1 Juli 2018
19500 Agustus
29250 September
43875 Oktober
65812 November
98718 Desember
148078 Januari 2019
222117 Febuary
333175 Maret
499763 April
749645 May
1124468 Juni
Sawise 1 yuta pangguna. Insentif kanggo introduksi bakal nambah.
Pedagang bakal miwiti teka ing papan kanthi introduksi lan bakal
dadi rush emas individu paling gedhe ing sajarah.

Siswa universitas bakal ngidini kode qr sing dicindakake dening siswa liyane, saben siswa bakal duwe app. Saben sekolah. Saben papan kerja. Saben komunitas bakal ditindakake dening 'Bitcoin Bio' (Bitcoin Black).

Terusake tingkat wutah saben minggu nganti 30 yuta pangguna.