Adopsi massa


Target anyar minangka Februari 2019 (cathet cathetan anggota BCB ing Juli 2018 yaiku 13000):
70000 Februari 2019
87000 Maret
109000 April
136000 May
170000 Juni
213000 Juli
267000 Agustus
333000 September
417000 Oktober
521000 November
651000 Desember 2019
814000 Januari 2020
1018000 Februari 2020

Sawise nyithak 1 yuta pangguna, insentif kanggo panularan bakal nambah liwat aplikasi introduksi ganjaran.
Pedagang bakal miwiti teka ing Papan liwat struktur ganjaran introduksi aplikasi.

Siswa Universitas, siswa sekolah lan buruh bakal entuk kode qr sing dicindakake dening siswa liyane lan kolega sing bakal dianjurake kanggo ngundhuh Bitcoin Black app.
Ebanget universitas, kabeh sekolah lan ebanget panggonan bakal melu.

Plaju pertumbuhan bakal terus mingguan nganti 10 yuta pangguna.

Awit target sadurungé, langkah sing luwih aman wis disetel kanggo njamin pangguna nyata.

Target sadurungé digawe sadurunge Juli 2018:
13000 1 Juli 2018
19500 Agustus
29250 September
43875 Oktober
65812 November
98718 Desember
148078 Januari 2019
222117 Februari
333175 Maret
499763 April
749645 May
1124468 Juni