penipuan

Artikel kanthi super_crypto

https://steemit.com/bitcoin/@supercrypto1/4th-dimension-bitcoin-manipulation-cartel-price-suppression-is-the-goal

Saben pasar duwe telung dimensi utama lan kabeh wong ngerti

1) Analisis Teknis 2) Analisis Dasar 3) Manipulasi.

- - - -
Iki kirim wis arep virus, mulane, Aku pengin ngelingake kabeh - Mangga njupuk iki minangka mung pendapat. Aku nyoba nyedhiyakake undercurrents ing banyu kita nglangi. Undercurrents ora tau katon, padha bisa ONLY bakal ngalami. Aku bisa kabukten salah ing pungkasan. Mung wektu bakal ngomong - Mulane "Mangga Validate, Verifikasi lan Trade miturut rencana Panjenengan". Gunakake minangka "Pause-for-thought".

Iki isi hak cipta. Mangga ora ngasilake. Sampeyan WELCOME kanggo ngirim ringkesan cendhak lan pranala menyang postingan iki.
- - - -

Kartel - Ukuran 4th saka pasar

Ana ukuran 4th sing ana ing FEW Markets, sing disebut "Cartel". Tujuan utama iku "Price-suppression". Wigati dicathet - iku ora "Manipulasi".

Apa Cartel Aktif ing Crypto Space?

Aku seneng banget. Aku nyedhiyakake riset supaya sampeyan bisa ngesyahke dhewe.

Aku nyuwun kanggo koreksi Bitcoin saka 95% sadurunge CME mbuka lawang. Priksa akun Twitterku @Super_Crypto Supaya adoh 70% wis ana ing panggonane. (Nanging ora nyinaoni koreksi 95 sing bakal kedadeyan ing salah siji ditembak, kita bakal weruh akeh Rallies lan Dumps ing antarane ora ana ing garis lurus 20K mung inning pisanan. .)

Awit nalika Cartel Aktif?

Kartel ngetik Crypto papan nang endi wae ing Oct-2017. Pagawean mau diwiwiti nuduhake Pasar JAM CME-Futures Mbukak lawang kanggo Crypto.

Bitcoin DUMP diwiwiti persis ing wayahe CME dibuka Pintu ing 5PM ing Dec-17-2017. Deleng Bagan iki saben Bitcoin (gambar pungkasan dianyari Apr-01-2018)

4th-dim-img-1.JPG

Ora percaya Kartel?

Aku ngerti, sing angel kanggo!

Ing tampilan, kabeh sing kedadean wiwit mbukak CME ing Dec-17-2017 wis "Diprodhuksi". Bitcoin dijupuk kanggo Ride karo pemula ing CME. Kita bakal ngenteni nganti pemain "nyata" gabung karo meja.

Iki Carane Cartel Wis Bekerja Awit CME kabuka

Mriksa grafik iki. Klik ing gambar lan maca kabeh Warta minangka padha "Released" persis ing tingkat resistensi TA penting.

Tulung dicathet: Item sing kadhaptar ing Jan-30 lan Mar-07 ing ngisor iki mung PAWARTA. Iki carane kartel nggunakake media propaganda kanggo break rega. Ex: Mt. Gox ora ngedol ing Mar-07 nanging NEWS saka sédan iki dirilis ing Mar-07. Uga subpoena Tether diterbitake ing Dec-6 nanging NEWS dirilis kanthi rilis warta kritis liyane ing Jan-30 kanthi tujuan kanggo miwiti dump sabanjure ... .Yen dheweke ngenteni dina 55 supaya bisa ngeculake kabar panggilan sing luwih dhuwur lan carane Apa sing ditindakake kabeh berita Bad ana ing dina sing padha? Saiki sampeyan ngerti apa.

4th-dim-img2.jpeg

Apa sampeyan ngerti dina 6 dina dump saben dina sawise Maret-07 miwiti persis ing 11: 30 ET?
Zerohedge wis nulis ing kene -Iku 1130ET, Apa sampeyan ngerti ngendi Crypto Crash Apa?

4th-dim-1130-ET-dumps.JPG

A DUMP serial wiwit Mar-24 kanggo Apr-01 !!!

Ngisor iki motret pola sing menarik sing ditonton saka Mar-24 nganti Apr-01, 2018. Apa sampeyan ndeleng kene?

Ragad kapan wae nyoba kanggo nemokake Dump katon saka ora ono

  1. Kabeh iki Volume Volume Tinggi
  2. Paling saka start DUM Ing ngisor iki Price DUMP Sadurunge

Apa katon kaya bakul sing kepengin luwih dhuwur kanggo Bitcoin utawa rega sing luwih murah? Aku weruh padha pengin rega murah. Kenapa? Sampeyan ngomong aku.

4th-dim-serial-killer.JPG

Waca apa kedaden Crypto Exchange OKEx on Mar-30-2018?

Iki woro-woro saka OKEx: "5: 00-6: 30 ing Mar 30, 2018 (Hong Kong Time), sapérangan pangguna sing nindakake transaksi sing ora biasa kanggo ngapikake rega kontrak berjangka seprapat BTC, saéngga nyimpang saka indeks BTC. Adhedhasar panyelidikan tim kita, pangguna nutup posisi ageng ing rega pasar tanpa considering biaya, nyebabake kanggo nyelehake menyang tingkat sing ora wajar. Kita bakal nyampekno rincian transaksi ing kabar luwih "

Elinga tembung - "tanpa ngelingi biaya"? Iki minangka jejak kartel ing tampilan. Apa Manipulation Stop sawise wis kejiret? Aku ora yakin.

Pengin weruh carane FUD diproduksi?

Apa sampeyan ngerti ing Feb-07 Seseorang sing disusupi kothak bank sentral China kanggo ngirim pesen palsu babagan ancaman bitcoin.

Invasi undhang dicithak kanggo organisasi media AS sing ngakoni yèn Hong Kong Monetary Authority (HKMA) lan People's Bank of China (PBOC) bakal nggabungake langkah-langkah anyar kanggo ngeculake "kabeh aspek lan layanan bitcoin dagang ing loro daratan China lan Hong Kong ".

Maca artikel ing ndhuwur lan pitakon marang dhewe - Sapa sing bakal nindakake kaya mengkono? Mung wong sing duwe kapentingan ing bejat mudhun rega Bitcoin - Tengen? Bakal wong IT biasa utawa peretas nggawe iki? NO - amarga ora bisa entuk manfaat saka FUD iki. Namung kartel sanget ingkang saged nguntungaken kanthi nyipta FUD badhe nglakokaken punapa.

Ayo dadi dhasar ing "Teori kartel"

Apa Kartel?

Punika definisi Cartel saking Investopedia

4th-dim-cartel.JPG

Apa Kartel aktif ing kabeh Pasar?

Ora akeh. Kartel aktif ing sawetara pasar. Yen sampeyan ndeleng, OPEC uga dadi kartel amarga ngontrol pasokan kasebut.

Kang iku pasar?

Iku Emas, Perak, Minyak lan Bitcoin. Bitcoin ditambahake ing daftar rong wulan maneh. (Kesetiaan sing diwiwiti diwiwiti wiwit Dec-2017, sanajan dheweke ngetokake pasar luwih awal.) Paling ora nyalahake Cartel, sanajan dheweke ngalami asil saben dina, dheweke bakal terus nolak nganti 95% REKT. Emas emas ditampik malah nalika Emas lan Silver digawa menyang bumi sadurunge mata. Emas lan Silver yaiku REKT kanggo biaya prodhuksi ($ 1200 / $ 14) lan akeh perusahaan tambang. Isih ana pirang-pirang kewan emas sing ora ngerti babagan Kartel.

- - - BUKTI

Sadurunge maca apa maneh, ayo nyedhiyani bukti harga panekanan ing logam Murni (Emas, Silver, Uranium lan kabeh sing)

Deleng iki taun 25 Uranium Chart?

  1. Uranium wungu saka $ 5 dadi $ 130 saka 1993 nganti 2007.
  2. Futures Market diwiwiti ing Mei-2007
  3. Ndeleng apa sing kedadeyan? DROP ing Uranium wiwit persis saka May-2007 lan ora tau pulih wiwit iku.

Apa wae sing mangu-mangu babagan apa sing diwiwiti ing drop Urigil ing Uranium? Sawijining wong Cartel, lan dolanan iku pasar Futures.

4th-dim-uranium.JPG

Monggo nliti grafik taun 25 Emas. Cartel Miwiti ACTYELY Nolak rega emas ing pasar Futures wiwit 2011. Opo sing mbok delok?

(Tulung dicathet: Gold berjangka wiwit luwih awal tinimbang iki - ing 1974. Mangkono emas wungu sawisé mangsa diprakirakaké ing 1974. Alesan ora ditindakake ing 1974 ana - A) ora perlu amarga Gold mung dibuang saka USD ing 1971 B) US ora duwe Utang 21 Triliun wektu iku. Keperluan teka karo krisis keuangan 2008 nalika Emas wungu parabola ing 2011 karo DEBT. Wiwit prastawa panahan dhuwure aktif diwiwiti ing pasar Gold lan Silver.)

4th-dim-uranium-gold.JPG

Monggo goleki grafik taun 25 saka Silver saiki. Padha kaya emas

4th-dim-uranium-silver.JPG

Apa kita bisa mbandingake grafik iki karo Bitcoin saiki? (ing Mar-2018) #

Apa sampeyan ndeleng Kajaba ing kene? Apa sampeyan menehi pitutur? kebetulan? Koreksi alam? Naaaa. Iku Price-Suppression (ora Manipulasi).

4th-dim-uranium-vs-btc.JPG

Supaya adoh Bitcoin wis terus-terusan entek wiwit CME berjangka diwiwiti ing Dec-2017. Bakal ngetutake path Metals Precious? Aku dadi.

Isih duwe doubts? Ndeleng warta anyar iki ing pasar "berjangka" Emas:

Jan 29, 2018 -CFTC Files Lapan Anti-Spoofing Enforcement Actions against Three Banks (Deutsche Bank, HSBC & UBS) & Enem Individu - kanggo spoofing bab produk berjangka tartamtu ing Emas lan logam larang regane sing didagang ing Commodity Exchange, Inc. (COMEX)

Maneh, cathet tembung "Futures" ing ndhuwur.

Uga maca "Pedagang 6 Ditangkap Kanggo Manipulasi Pasar Emas"- Jan-2018

Pedagang 6 sing ngapusi pasar Emas / Silver padha "saiki utawa sadurunge dipunginaake dening UBS, HSBC lan Deutsche Bank"

Iki mung TIP-saka-an-ICEBERG. Mugi-mugi sampeyan nulis postingan sing kapisah ing PM-suppressression-scam mengko.
- - -

Kartel kaya Tangan Kahuripan !! Menehi hasil karo

Sing entitas kasebut?

Iku kalebu Pedagang Tradhisi, Agensi, Lembaga Keuangan & Media (Aku bisa ndaftar akeh nanging supaya tetep winates). Kabeh mau bisa nyinkronake serangan sing cocog kanggo nggayuh tujuan panahan harga. Waca apa sing kedadeyan ing Jan-30-2018 lan Mar-07-2018? (akeh warta ala ngetokake pasar sajrone jam saben wektu minangka Bitcoin lungguh ing dhukungan kritis ing 10K). Sawise 10K dipateni Kartel njupuk lan miwiti shoring Bitcoin kaya NERAKA. saiki kita meh mencet 8K. (lan kita maneh ngisor 8K nalika kirim iki diupdate ing Mar-18)

Apa dheweke nindakake iki?

Iku kabeh babagan kontrol dhuwit. Elit finansial ngakoni yen Bitcoin lan Crypto secara umum ancaman kanggo eksistensi. Apa kuwasane nggawe nalika ndeleng apa-apa minangka ancaman utawa mungsuh? Sampeyan entuk, padha nyoba numpes mungsuh (kanthi kabeh). Mulane, Iku penting banget kanggo elit Financial kanggo mungkasi munggah Bitcoin supaya acara bisa terus.

Apa padha nindakake kanggo mungkasi RISE saka Bitcoin? Padha dhisik supaya munggah menyang dhuwur sing ora bisa ditemokake (20K kawitan mandeg). Banjur padha nyelehake menyang ngisor. Dheweke bakal nindakake iki kanthi akeh. Padha duwe triliun dolar kanggo njaga pertunjukan arep, nganti investor RETAIL nyerah ing frustasi. Apa sing sampeyan weruh wiwit Mid-2017 mung inning 1st saka babak 9 game Bitcoin.

Bitcoin wis diselehake ing papan cepak Geopolitical wiwit Mid-2017. Paling saka Bitcoiners duwe NO IDEA carane amba game iki. Spasi Crypto namung minangka pion ing papan catur iki lan ana elit-driji obah iki (Gold, Silver lan saiki Bitcoin).

Kenapa mung Gold, Silver & Bitcoin? Kenapa ora Stocks, Bonds, ETF, dana Index, Reksa dana etc?

Jawaban ing pitakonan sadurunge. "Iku kabeh babagan kontrol dhuwit".

Nalika dhuwit mili menyang Gold, Silver lan Bitcoin nuduhake yen kakuwasan padha bangkrut lan dhuwit "Fiat" ora ana guna. Yen aset iki munggah, kabeh dhuwit dhuwit bakal garing lan pindhah menyang aset kasebut. Donya bakal ngerti Sang Prabu ora duwe kain.

Nalika dhuwit tetep ing Simpenan lan pasar obligasi ndhukung perdagangan Fiat Currency. Mulane, penting banget yen pasar saham lan obligasi tetep utuh lan wis terus ditemtokake sacara artifisial.

Nyatane, sampeyan ngerti apa? Ana counter-party kanggo Cartel ing pasar saham lan diarani - Plunge Protection Team - PPT.

Proyek Cartel minangka pasar Gold, Silver lan Bitcoin ditindhes nalika tugas PPT kanggo njaga pasar saham lan Bond.

Punika definisi PPT saking Ivenstopedia

4th-dim-ppt.JPG

Punika minangka gambaran proyek PPT ing Simpenan lan pasar obligasi

Kanggo njaga pasar Simpenan lan obligasi kanthi dhuwur kanthi nggunakake dhuwit (Helikopter) sing dicithak supaya impen kamakmuran terus terus-terusan minangka bangsa dadi bangkrut.

Kenapa Ora Cukup Ban Bitcoin (& Emas) lan entuk karo?

Ora bisa nglakoni. Ana konsekuensi abot lan akibat saka narkoba aset, luwih kaya ing donya media sosial.

Mugi-mugi saget ningali sejarah
Akeh wong sing ora ngerti paman Sam wis mbarang lan ngrampog emas ing 1933 nggunakake perintah eksekutif presiden. Delengen urutan pengungsian emas iki

Rong perkara sing kelakon nalika aset tartamtu dilarang 1) Govt lan politisi kudu ngadhepi bebendune wong lan 2) aset sing dilarang bakal nate simpati wong (lan wong-wong cenderung ngubengake malah luwih). Iku kelakon kanggo Gold wiwit 1933.

Ana pilihan liyane: Price suppression

Iki luwih becik tinimbang nambani apa-apa. Nalika harga panindheman nyebabake 1), akeh wong sing nolak ana apa-apa sing salah utawa malicious bab jatah rega (sanajan dhasar sing kuwat banget kanggo aset). Ing kasunyatane, sing nuduhake panemtokake diarani "teori konspirasi" 2) Minangka rega terus ngeculake wong-wong mau wiwit nampik aset kasebut. Waca apa kedadeyan Gold lan Silver wiwit 2011. Mangkono uga wong-wong liyane padha sengit. Akeh kewan emas sing larang regane larang regane ing ngisor lan dialihake menyang Bitcoin lan Crypto (nalika ana ing dhuwur.) Iki pancen apa "wong" pengin investor ritel nglakoni "padha" kumpul luwih akeh kanthi harga murah.

Mulane, ing abad 21st, pilihan sing paling gampang yaiku kanggo ngapikake rega aset supaya wong dhewe pengin nyingkirake tanpa politisi utawa govts kudu ngadhepi konsekuensi saka nglarang aset. Govts lan bank-bank wis nyadari yen karya iki luwih apik tinimbang nglarang apa-apa.

Mulane, ing tampilan, bitcoin ora bakal dicekal anggere bisa dikontrol. Nanging rega kasebut bakal terus diluncurake (karo akeh demonstrasi ing antarane) supaya Joe rata-rata tetep nduwèni tas ing pungkasan, wiwit ngremehake Bitcoin & ngedol ing ngisor minangka Cartel ngumpulake luwih saka iku kanthi rata-rata biaya sing luwih murah. Bitcoin bakal dicekal (kanthi kapilih ing wiwitan) ONLY yen lambang crypto rages metu saka "kontrol".

Muni kaya "Konspirasi Agung" Tengen?

Ya iku. Ayo ndeleng sejarah "Teori Konspirasi": Ing 1967, CIA Nggawe Label "Konspirasi Theorists" ... kanggo nyerang Sapa Sing Tantangan "Resmi" Narasi

Sampeyan duwe rong pilihan

Terus nolak.

OR

a. Ngenali ancaman kasebut
b. Ngerti kekuatane mungsuh
c. Muter kartu Kartel
d. Nglindhungi ibukutha saiki
e. Tuku Bitcoin DAMN murah mengko
f. Aja ngedol posisi Inti (Aku isih ngetutake 70% posisiku amarga aku ora bisa ngomong yen bakal nguripake)

Aja apa-apa, nanging aja ngedol Bitcoin menyang Kartel. Ing kasunyatan, nambah maneh kaya DUMP ing pasar.

Iki minangka game saka "Kekayaan-transfer-saka-Plebs-kanggo-Elite". Punika tweets pinned kula ditulis ing Dec-02-2017 (Aku dielingake Inggih sadurunge diwiwiti, thank me later)

4th-dim-pinned tweet.JPG

Apa strategi sing aku nggunakake?

  1. Kurang saka HODL, Kurang saka BTFD
  2. STFR - Jual F ** Rallies
  3. BTFDD - Tuku F ** "DEEP" Dips.

"DEEP" tembung arang banget ing kene. DIP mesthine supaya jero (utawa ala) yen saben wong kudu diwenehi wektu iki. Tuku ONLY wektu iku.

Aku ngerti: Trading angel. Yen sampeyan ora bisa ngatasi kuatir, banjur tuku DIPS lan HODL.

Elinga: Aku ora ngaku aku tuku / didol ing poin kasebut. Aku mung njelasake strategi karo gambar iki.

4th-dim-stfr.jpeg

Endi bakal dipatèni priksa?

Bakal ing Pasar Futures lan Trading Futures ing ijol-ijolan Crypto.

Kepiye carane wong nglakoni mangkono?

Cartel akeh banget tuku Bitcoin ing bursa wiwit 2K nganti tekan 12K. Padha supaya pasar fly nganti 20K. CME dibukak ing 17th Desember lan padha miwiti sade ing ijol-ijolan. (Waca siji sasi sadurunge lan sawise CME). Wiwit rega kasebut wis ngetok kira-kira -70% nganti saiki.

Iki saka wong ing sisih Gold / Silver sing njelaske carane Bitcoin lagi dimanipulasi. Kita bisa sinau saka wong-wong sing wis ngalami pisanan kanggo 8 taun - iki dening TFMetals - twitter.com / TFMetals / status / 979733775633575937

4th-dim-tfmetals.JPG

Carane bakal padha nindakake ing mangsa ngarep?

Awal kartel bakal terus nyetop harga Crypto ing ijol-ijolan nganti volume pasar di bangun (trek berjangka Volume kene). Sawise cukup volume sing dibangun ing pasar berjangka bakal ngatasi. Dheweke ora butuh kartel kanggo nggarap ijol-ijolan maneh. Ing titik kasebut, kartel bakal pindhah menyang pasar berjangka, kang dadi papan ngarep. Ing istilah sing prasaja, Bitcoin bakal didol minangka kedele nalika volume kaya kedelai dibangun ing CME.

Suwene bakal terus?

Deleng Pasar Emas / Perak kanggo jawaban. Penundaan harga (manipulasi) mulai aktif ing 2011. Sawijining isih ana ing 2018

Dheweke ngomong "Kita Bakal TAME Bitcoin" malah sadurunge CME diwiwiti

Apa sampeyan mikir Leo Melamed nggawé komentar iki tanpa kawruh iki?Nope! Panjenenganipun tegese lan sampeyan bisa ndeleng saben dina wiwit Dec-17-2017 (pasar CME-masa depan Bukak)

tame.jpg

Carane bakal rampung iki?

Sadurunge Kartel bakal kelangan kontrol pasar. Dina kuwi bakal dadi EPIC. Harga Bitcoin (lan Emas / Perak) bakal munggah astronomi.

Path My Bitcoin punika 20K kanggo "VERY-LOW-PRICE" kanggo 100K

Akeh wong takon kula apa sampeyan mikir bakal menyang 1K? Punika ingkang kula saranaken

4th-dim-1k.JPG

Sampeyan pengin ORA akeh lot Bitcoins nalika rampung

Punika sandi tweet babagan apa.

4th-dim-how-it-ends.JPG

Kenapa aku Kartel bakal kelangan game pungkasane, kowe takon?

Ndeleng tweet iki

4th-dim-why-cartel-lose.JPG

Dadi, bisa Cartel dikalahake?

"Aku ora mikir mangkono"

Sebagian besar komunitas Crypto ora ngandelake Kartel ana utawa ana apa wae serangan terkoordinasi ing Bitcoin. Ing paling padha mikir iku Paus utawa manipulator. Dheweke nganggep samesthine minangka "kebetulan", lan amarga dheweke ngetutake Technical Analysis (TA). Mesthi bakal ngetutake TA. Cartel nandur modhal triliun dhuwit, kaya apa sing ora duwe chartists ing payroll? Padha mbayar dhuwit kanggo $ 700. Carane akeh Twitter-TA-Experts duwe tingkat income?

Supaya apa Bitcoin miwiti mudhun persis ing sore CME kabuka? Iku "kebeneran" miturut Bitcoiners. Ing 20K padha pitching kanggo 100K, nanging saiki padha ngomong koreksi punika amarga tho lan kita weruh sing normal 50% daptar acara. Koreksi iki bakal rampung lan kita bakal nemoni 20 pisanan lan banjur rembulan ... supaya padha ngomong.

Kaping pisanan padha nyatakake koreksi kasebut amarga BCH didaftarake ing Coinbase, banjur ngandhakake dhuwit Sapine, banjur padha kandheg Ora, Ora ana Mt. Gox sade. Mengko ing Mt.Gox ganti tanggalane. Ora amarga larangan facebook, banjur larangan Google, banjur nolak Twitter. Pasar isih ambruk. Apa alasan liya, wong?

Mulane, komunitas crypto sacara sakabehe ora bisa bebarengan nglawan Kartel nganti kasep. Apa wis kasep? Iku wektu nalika paling nduweni Crypto bakal miwiti hating Bitcoin (waca Emas / perak kanggo referensi)

Sapa wae, aku pengin aku salah lan iki ora kelakon lan kita bakal pindhah menyang 20K lan banjur rauh.

Iki minangka salah sawijining tweet ing Dec-10-2018. Iku acara bener saiki.

4th-dim-4t.JPG

Punika gambar sing "CME-is-just-a-kebetulan" saka istilah Market cap. Wigati dimangerteni Bitcoin mulai mudhun persis saka sore CME sing dibuka ing Dec-17-2017.

Dadi, 200 Billion Dollars wis dibusak saka Market Cap. ($ 327B kanggo $ 130B minangka ing Mar-18-2018). Apa katon kaya Koreksi alam kanggo sampeyan? Ayo dadi pengarep.

4th-dim-market-cap.JPG


Apa aku iki?

4th-dim-why-doing-this.JPG

Liyane ing twitterku @Super_Crypto

4th-dimention.JPG

respon ditulis kanggo artikel iki
https://medium.com/cryptomedication/the-worlds-worst-crypto-article-of-all-time-331f337a25f8

Crypto Worst World Artikel Kabeh-Wektu

Tertarik bisa ngakses analisis kripto, sumber lan informasi kaya iki? Priksa platform iki:

Telegram - t.me/CoinEducation

Twitter -www.twitter.com/cryptomedicated

Dadi, bubar iki ditemokake ing panggunaanku saka pangguna ing chatting (t.me/CryptoMedication) yen ana 'teori' iki babagan bitcoin sing aku kudu metu.

Pancen, aku panginten, 'Apa ora?'. Aku wis maca akeh artikel sing apik banget ing papan sing kanthi tepat njupuk gambaran saka kahanan / gagasan lan menehi perspektif anyar babagan kahanan sing durung tau dianggep.

Nanging, artikel iki ora salah.

Artikel, sing dicetak ing Medium, kanthi judul, '4th Dimensi: Bitcoin-Manipulation-Cartel-Price-Suppression Goal'. Punika link menyang artikel: https://medium.com/@super.crypto1/4th-dimension-bitcoin-manipulation-cartel-can-it-be-burnt-no-way-c53de65c166a

Kanthi judhul kasebut kanthi cetha, aku mikir, 'Iki kudu dadi bacaan apik. Apa 'Cartel' sing diarani individu iki? '

Ing ndhuwur banget, sampeyan bisa ndeleng profil panganggo pangguna, kanthi jeneng sing judhul, 'Super Crypto', kang nyatakake: "Aku nyelehake Koreksi 95% nalika Bitcoin ana ing $ 20,000. Supaya adoh kita wis nglacak 70% saka iku. Bakal ana liyane 25%? Pasar Futures bakal mbantu. Tetep disetel !! "

Iki misale jek minangka usaha ngedekake kredibilitas penulis. Senadyan kasunyatan manawa akeh, kalebu mayoritas institusi finansial ngumumake yen bitcoin ana ing gelembung massive, kita bakal menehi penulis manfaat saka keraguan ing kahanan iki.

Pranala dhumateng kaca punika

Kanggo nggawe transparan, penulis artikel iki (CryptoMedication - Pete Mercury), kanthi ora ana cara, wangun utawa wujud pracaya yen ana 'Kartel' utawa organisasi khusus liyane sing ora dikenal, sing ora dingerteni sing dumunung kanggo tujuan tunggal suppressing rega saka bitcoin lan logam mulia kayata emas.

Ana sawetara alasan ngapa aku pracaya iki:

  1. Ana macem-macem kedadeyan sing wis ana liwat rentang anané Bitcoin sing bakal diwenehi pamaréntah utawa entitas anti-bitcoin liyane luwih saka cukup nyurung kanggo pancen numpes mata uang kasebut yen padha kepengin (yaiku apa sing ditulis dening penulis artikel 'Cartel' minangka gol utamane). Contone, nalika situasi Silk Road diputer, ana luwih akeh amunisi kanggo pemerintah utawa entitas liyane kanggo nyebarke propaganda utawa lobi kanggo aturan sing bakal ngancurake bitcoin. Kanggo sing ora pati ngerti karo Silk Road, iku ateges pasar gelap ing pasar sing khusus ngidini individu bisa tuku kabeh saka pornografi anak menyang hitmen sing dibayar. Bitcoin minangka wangun mung mata uang sing ditampa dening vendor kasebut.
  2. Ora ana pelobi kanggo bitcoin lan masyarakat cilik, paling apik. Sadurunge mbukak buletin Desember, bitcoin minangka investasi / komunitas sing rada nyedhaki nalika ningali ing konteks mainstream. Mlumpat undang-undang supaya bitcoin ilang / ilang ora bakal angel. Yen ana 'Kartel' sing nduweni daya sing akeh banget sing ndadekake pemerintah, pranyata dheweke bakal nyoba ngrusak protokol bitcoin liwat nggawe ilegal.
  3. Apa pangertèn sing nggawe iki 'Kartel' bakal ngenteni nganti Oktober 2017 kanggo ngatasi rega? Yagene ora nindakna ing wiwitan 2017 nalika rega ana kisaran $ 900 / koin? Apa ora nggawe koin saingan? Apa ora nyedhiyakake kabeh sumber sing ndhukung ndhukung koin saingan kaya Bitcoin Cash supaya bisa nggawe kebingungan / disintegrasi luwih akeh ing masyarakat?
  4. Bebener kang mbebayani yaiku Bitcoin ora siap kanggo adopsi mainstream. Iki ora FUD, iku kasunyatan sing ditepungi lan siji sing wis dicatake sacara terbuka dening Tim Inti. Mulane padha nggaregake Lightning Labs, Elizabeth Stark, Jonathan Poon, Vitalik Buterin, lan pengembang / perusahaan liyane ing industri kanggo nggawe sidechannel sing diusulake, solusi skala rugangan, Lightning Network. Sing ngasilake bitcoin wis ngluwihi kaping pirang-pirang ing Desember 2017. Aku melu iki ing artikel liyane sing aku nuduhake yen ana atusan ewu transaksi sing mundur ing jaringan. Nalika mbandhingake iki kanggo quickness lan ease transaksi Visa / Mastercard / PayPal / Venmo / CashApp, iku luwih saka nyoto kanggo sembrono spectators saka proses koin iku ora ing tataran utawa negara ngendi bisa saestu diadopsi ing main kanggo tujuan pembayaran saben dinten utawa digunakake minangka 'mata uang'.
  5. 'Kekuwatan sing' wis bener diucapake kanthi apik ing cryptocurrency (bitcoin digunakake sinonim ing budaya populer), ing anyar dina. Ing 19th Maret, 2018, Kongres ngetokake 'The 2018 Economic Report' ing ngendi sing nyatakake, "Blockchain technoology - nyediakake cybersecurity lan akeh keuntungan potensial liyane - nyebrang menyang mainstream ing 2017 mimpin dening kapentingan akeh lan surging valuations ing duit digital kayata Bitcoin lan Ethereum. "Sumber: https://www.congress.gov/115/crpt/hrpt596/CRPT-115hrpt596.pdf

Aku ora nyalahake manipulasi. Ana ing saben pasar (ya, 'pasar tradisional kalebu'). Waca: Resesi Ekonomi 2009). Apa aku sing disputing yaiku ana sawetara jenis, sing dikoordinasi global upaya kanggo ngurangi rega bitcoin. Yen mangkono, banjur iki 'Cartel' wis rampung pekerjaan sing bener elek. Ing artikel iki, aku bakal ngetokake argumen sing digawe dening penulis artikel 'Kartel', banjur aku bakal nyedhiyani luwih akeh pranala, bukti, lan pitakonan sing kudu menehi inspirasi marang pembaca akeh pitakonan artikel 'Cartel' iki sing wis dadi virus ing komunitas cryptocurrency.

Tanpa luwih lanjut:

Dissecting the Introduction of the 'Cartel' Article

Sadurunge penulis malah nemu artikel kasebut, dheweke wiwit nganggo bantahan sing ora jelas, "Aja kaget yen posting iki mung ilang dina. Nalika aku ngrekam manipulasi luwih akeh, kene, sapisan, aku bisa nampa 'panjaluk mesra' saka sumber pangaruh kanggo mbusak kirim iki. Maca nalika sampeyan bisa ngomong wong 81,000 wis maca tulisan iki minangka Mar-29-2018. "

Kanthi kawruh sing kaya mangkono lan kawruh babagan rahasia, aku banget disenengi kanggo ngenalaken salah siji bombshells paling gedhe ing sajarah crypto.

Nanging, apa sing saya tampa iku sebaliknya, lan 'informasi' sing ana ing artikel iki katon luwih mirip karo ramblings saka teori konspirasi tinimbang panemuan sing ngetokaké whistleblower sing bener.

Nanging, tanpa luwih adoh, ayo dipentasake isi artikel lan mbabarake masalah / masalah / ketidak konsistensi logis sing ana ing jero

Artikel

Saka awal, penulis nyebut sawetara sumber sing ora dingerteni, disebut 'Cartel', sing ana ing "dimensi 4th pasar". Penulis ngeklaim manawa nomer siji kartel ing ndhuwur iku minangka 'pangrangkitan rega', nanging ora 'manipulasi' (senadyan pangaruh paningkatan minangka wujud manipulasi pasar yen pancen dumadi).

Penulis banjur ngaku yen 'Cartel' aktif banget ing ruang crypto lan yen pengetahuan babagan aktivitase yaiku apa sing ndadekake dheweke bisa ngetokake dhengkul ing pasar crypto saka wektu sing dipimpin CME ing pertengahan Desember. Ora ana informasi luwih lanjut sing diwenehake manawa ana ing artikel minangka kepiye penulis nulis 'Kartel' utawa apa sebabe dheweke milih nggunakake jeneng iki minangka lawan nyebat 'paus' kasebut. Penulis uga ora menehi informasi luwih lanjut babagan carane nemokake babagan hubungane karo institusi finansial sing dianggep bisa digunakake. Ora ana informasi sing luwih akeh babagan carane angka teduh iki bakal dibayar dening lembaga keuangan (amarga anggone arep dibayar, awit penulis nyatakake yen dheweke dhewe dhewe dhewe-dhewe) utawa teknik apa wae sing bakal digunakake kanggo suppress rega.

Mbok menawa saham paling gedhé liwat artikel iki minangka kasunyatan sing ora ana alesan logis sing jelas kanggo ngetokake rega nganti $ 20,000 (sing ditulise penulis kasebut kedadean), nalika 'Cartel' bisa miwiti usaha penekanan harga nalika rega bitcoin nglayang sak $ 900-1000 / sapisan sadurungé taun sing padha (2017).

The 'Cartel's' diduga Entry into Crypto

Penulis ngeklaim yen 'Cartel' mlebu ing crytosphere ing sekitar Oktober 2017. Sawise maneh, ora ana informasi sing luwih gedhe sing diwenehake dening penulis kaya carane dheweke ngerti yen 'Cartel' ngetik spasi khususe ing Oktober 2017. Uga, diwenehi kasunyatan bilih rega ana ing $ 5.9k lan isih luwih dhuwur tinimbang ing titik iki ing titik saiki ing wektu iki bukti cukup konklusif sing Cartel nduweni gagal kabeh ing misi sing miturut omongane uwong kanggo 'ngrusak' utawa nyegah rega bitcoin / cryptocurrency.

Apa uga bingung amarga kok 'Cartel' bakal ngenteni nganti rega bitcoin wis dihargai liwat 1000% sadurunge nyoba ngintervensi nalika wis ana minggu, sasi, lan taun-taun ing ngendi bisa gampang dibedah lan ngrusak rega saka bitcoin.

Dheweke ngaku yen pendhapatane ing ruang kasebut langsung katon nalika pasar 'CME-Futures' mbukak lawang kanggo Crypto. '

Nalika puncak kenaikan bitcoin ora cocog karo peluncuran produk derivative derivatif CME adhedhasar rega titik bitcoin ing pasar crypto, bukti sing kasedhiya ing sawetara pasar 4th-dimensi 'gelap, ora ana ing iki titik ing artikel kasebut.

Carane karya 'Cartel'

Senadyan ora ana bukti sing diwenehake ing titik iki ing artikel iki, iki ora mandhegake pangarang saka terus nyatakake yen 'Kartel' wis nggarap layar kanggo ngasilake warta sing bakal nyebabake pangurangan rega Bitcoin khusus .

Penulis nyatakake yen acara tartamtu / teori speculative tartamtu, kayata miturut omongane uwong 'Mt. Gox dumping 'lan subpoena sing Tether Limited sing ditampa saka CFTC, dirilis kanthi cara sing dirancang. Padha nyatakake yen warta iki ditundha kanthi sengaja.

Ing ngisor iki sawetara masalah karo teori iki:

- Artikel nyedhiyakake ora ana alesan sing bisa ditrapake kanggo apa kauntungan sing ana liyané sing bakal ana ing ngeculake warta ing tanggal sing dirilis.

- Penulis teges 'Mt. Gox ora ngedol ing Mar-07 nanging NEWS saka perjanjen iki dirilis ing Mar-07 ', tanpa menehi bukti utawa panjelasan sing luwih gedhe babagan ngapa dheweke percaya teori kasebut. Padha uga ora kandha yen 'Mt. Gox mbuwang 'mesthi bener kedadeyan. Dadi, kita kudu mbatalake babagan argumen iki.

6 Days of Daily Dump sawise Maret -07 miwiti persis ing 11: 30 ET

Artikel iki ora nyengkuyung yen acara iki kedadeyan. Nanging, ora ana bukti apa maneh yen 'Kartel' ana ing mburi iki larang tinimbang ana kanggo dongeng waos tenung utawa unicorn belang. Ing tembung liyane, 'Kartel', ing titik iki ing artikel, katon minangka entitas magis sing ora bisa ditemtokake sing ora diweruhi kanthi ora ana sumber sing dikenal, sing tujuane mung ngganggu pasar crypto kanggo tujuan mbantu pamaréntah federal ( ?).

Yen iki kedadeyan kaya mangkono, yaiku amarga pancen bener.

Nanging, amarga artikel iki wis ditemtokake kanthi serius dening paling ora sawetara individu, mesthine kudu nindakake perkara sing padha.

Liyane Bukti 'Bukti'

Penulis nyathet peretas kotak surat bank sentral Tiongkok minangka bukti luwih lanjut babagan pemicu rega aktif 'Kartel's' bitcoin.

Definisi 'Kartel'

Pungkasan, sasampun paragraf ing paragraf, artikel kasebut nyritakake babagan apa sing dianggep minangka 'Kartel'.

Padha nyatakake yen 'Cartel', "... yaiku [a] kumpulan èntitas sing kerja bebarengan kanggo nampa tujuan tartamtu kanthi jeneng elit finansial. Tujuane kanggo ngontrol-harga-utawa nyegah rega tartamtu sing dikarepake dening boss (biasane pemerintah). Sing bos pemerintah? Iku elit finansial. "

Sawise maneh, senadyan 'definisi' saka 'Cartel' sing disedhiyakake dening penulis artikel, ana ora kaya apa-apa liyane saka Musings dhewe penulis sing nyedhiyani bukti saka entitas kuwi.

Ora ana pasinaon, artikel liya utawa riset sing ndukung ide entitas kasebut.

Iki nyebabake pitakonan sing jelas babagan kepiye penulis bakal entuk informasi sing intim kasebut babagan entitas iki tanpa pitulung / pitulung utawa sumber pihak katelu sing bisa diadili.

Uga ora jelas apa 'lembaga keuangan' ana ing endi iki 'Cartel', miturut panulis.

Kegiatan

Penulis ngaku yen Cartel ora aktif ing kabeh pasar, mung 'sawetara'; yaiku, pasar emas, perak, lan bitcoin. Penulis nyatakake yen tujuan utama 'Cartel' iki yaiku kanggo nyegah harga aset sing padha dianggep bakal dadi ancaman kanggo 'stronghold fiat' sing saiki ana ing planet iki.

Bukti 'Bukti'

Ndhuwur yaiku gambar saka artikel sing diarani penulis minangka bukti pisanan sing 'Cartel' wis nggunakake 'manipulasi rega' kanggo ngatasi rega Uranium (tegese yen penulis mikir yen Uranium bakal duwe tau dadi wujud mata uang?).

Punika conto sabanjure sing penulis menehi:

Penulis ngeklaim yen pasar emas uga tundhuk manipulasi rampant ing 2011

Penulis banjur nyatakake téori kasebut kanggo ngira yen 'Kartel' nyumbang marang penurunan harga bitcoin saka 'ndhuwur':

Wiwit saka kuwi, penulis banjur nerangake rincian Presiden Trump (pimpinan Amerika Serikat) nerbitake larangan anyar saka cryptocurrency Venezuelan sing mestine didhukung dening lenga. Ing ngisor iki ana alesan sing penulis menehi kanggo kedadeyan iki:

Saiki kita wis nutupi kekacoan iki ...

Ayo Golongan Panggonan Kanggo Kaping

Apa Panjelasan Pasar Uranium yaiku Bullshit

Punika rega Uranium nalika periode panulis ngenali (1993 kanggo 2007) lan sakwise (2007-2018).

Source: https://www.cameco.com/invest/markets/uranium-price

Pucuk ing 2007 dumadi ing $ 136.00 minangka artikel sing kasebut.

Iku banjur mudhun menyang rega $ 41.75 sakcepete sawise April 2010, sadurunge munggah maneh munggah dening 77.14% menyang puncak pungkasan $ 71.50.

Ana sawetara perkara sing nyebabake jatropah dramatik ing harga Uranium (pitunjuk: panahan dhuwit ora salah sijine).

· Resesi Global 2009 matèni rega nang endi wae tanpa dikecualian.

· Reaksi uranium sing ngasilake nganti 2007 wis overpriced, kanggo paling ora. Yen sampeyan ndeleng grafik sing ngarah ing titik puncak, rega kasebut ana parabolic ing titik kasebut. Nyatane, sing mayoritas keuntungan rega dumadi antarane 2005 nganti 2007.

Ing 2005, rega Uranium mung $ 25. Dening 2007, iku wis dihargai dening 500%, sing ora sopan. Kanggo nandheske yen mundur saka rega sing dibutuhake dipatèni rega ora absurd, ngomong paling ora. Ironis, bitcoin wis padha munggah - nanging kita bakal kepenginan sing luwih cepet.

· Kasunyatan bilih rega tambah maneh dening sengit cedhak 80% misale jek nyatakake yen upaya pemecatan rega 'Kartel' minangka kegagalan ageng ing titik kasebut. Iku uga worth considering sing sanajan Uranium kang nyelehake saka ndhuwur, iku isih munggah 300% ing 2011 saka ngendi iku ing 2005 (nomer kontrol kanggo inflasi).

· Ing 2011, bledosan saka tanduran nuklir Jepang dumadi. Kanggo sing duwe memori mbingungake, kedadeyan iki uga ngasilake akeh tetanduran utama nganti sumber insiden kasebut bisa ditemtokake. Mangkono, dikarepake kanggo Uranium ing umum mudhun lan ana macem-macem telpon ing antarane lembaga regulator kanggo ngontrol / matesi panggunaan Uranium uga.

Bencana nuklir liyane ing wilayah sing beda-beda (Rusia minangka conto paling anyar) uga akeh ndadekake rega Uranium. Skandal politik lan advokasi perjanjian proliferasi nuklir PBB tumuju luwih gedhé ing taun-taun pungkasan uga nyegah harga Uranium. Kabeh iki ora kalebu ing kasunyatan sing durung ana alesan sing cocog kanggo ragad sing wis ana sing nyurung rega Urani kabeh nganti $ 136 saka $ 25 (+ delta 500%) ing rong taun ('05- '07').

Kenapa Penjelasan Para Penulis Pasar Emas adalah Bullshit

Argumentasi penulis babagan emas iku omong kosong amarga akeh alasan.

Alesan #1 - Presentasi Emas Nduwe Depresiasi Sejatine Sawisé Paling Pungkasan Dasawarsa

Ing 1980, rega emas maksimal metu ing $ 850 (pirsani ing ngisor)

Ing dolar dina iki (2018), sing bakal padha karo $ 2,568.48:

Saiki, emas lagi didol kanggo $ 1,345.45:

Ing 2011, nalika panulis ngandharake yen 'panahan panahan dhuwit' diselipake, emas diasilake ing $ 1,833.

Jumlah iki isih luwih murah tinimbang nilai emas ing 1980 (lan 1980 ora ana ing ngendi wae cedhak karo pucuk emas).

Alesan #2 - Penulis katon nduweni lack dhasar ngerteni carane karya emas

Senadyan kasunyatan bilih donya wis pindhah standar emas, emas isih dianggep LIYANE.

Iki tegese nilai emas teknis ora tau berubah.

Carane iki bisa?

Ngomongake bar emas yaiku $ 100 sedina. Dina sabanjuré iku $ 200. Bar emas durung dadi 'larang' - mata uang wis cukup depreciated. Mangkono, kenaikan rega emas kanthi tegese minangka 'Mata uang negara iki worth kurang'.

Dadi, nalika kena pengaruh 2009, tingkat inflasi pancen ora konyol. Minangka asil, rega emas ing donya tambah akeh. Ana alasan liyane kanggo lonjakan ing rega, nanging aku ora bakal nate ditemokake ing artikel iki amarga ana ora cukup ruangan.

Alesan #3 - Penulis ora duwe pangerten dhasar babagan carane Gold ETFs bisa dianggo

ETF minangka akronim kanggo istilah 'dana dagang ijol-ijolan'.

Dana ijol-ijolan Exchange sing derivatif.

Iki tegese siji mung dagang rega rega aset nyata tanpa kudu nransfer aset nyata.

Iki apa sing kedadeyan karo ETF Emas. Dadi, nalika penulis ngandharake yen 'sugih' utawa 'Cartel' mung kepengin kanggo 'ngisep' emas kanggo supaya sumber daya sing disedhiyakake ing antarane wong sugih ing donya / lembaga finansial / Bilderberg / apa wae agensi samar-samar sing padha aran 'Kartel 'nggantosi, argumentasine ambruk warata amarga kepemilikan Gold ETF ora kepemilikan emas nyata sing padha.

Alesan #4 - Ngurangi rega emas (sing ora mesthi sacara teoritis) mesthi wis kontra-intuitif kanggo 'Kartel' sing digunakake kanggo pihak lembaga keuangan

Iki amarga institusi finansial berorientasi, entitas entitas sing dirancang kanggo nyimpen, nyebarake, lan ngetokake dhuwit. Secara khusus, dhuwit iki minangka mata uang fiat.

Akeh negara sing isih diandharake dening toko-toko sing duwe nilai yaiku emas. Bodes iki bener kanggo Amerika Serikat, Prancis, Inggris, dll.

Sanajan fiat ora diperdagangkan dening standar emas, emas isih minangka aset utama sing ditahan bangsa.

Mangkono, kanthi 'devaluing emas' (sing saya diterangake sacara teoritis ora mungkin amarga kabeh wis ana ing emas, ora kosok balene), institusi finansial bakal ngurangi kekayaan relatif saka sistem sing padha gumantung marang.

Uga, kaya sing kasebut sadurunge - ETF emas didhasarake ing rega emas speculative. Cathetan stok kanggo ETF Emas ora menehi hak kanggo entuk luwih emas.

Alesan #5 - Pemerintah lan Lembaga Keuangan Wis Ngenali Mayoritas Emas Emas ing Donya

Wektu liyane sampeyan bisa ngomong karo kanca utawa kanca sing cedhak - takon yen dheweke ngerti rega emas. Banjur, takon yen dheweke duwe bar emas padet sing bisa di verifikasi. Sawise padha ora njawab, goleki lan takon marang wong siji ewu pisanan sing ketemu sasampunipun, yen dheweke duwe bar emas sing lungguh ing omah.

Jawaban saka kabeh wong bakal luwih saka kamungkinan ora.

Tuku siji ons emas iku salah siji - tuku bar sing beda-beda. Yen sampeyan pengin bar emas, siji kudu nyangka metu $ 5.7 yuta saben bar.

Lan siji bar mung kira-kira kira-kira 489 ons per bar.

Saiki takon awakmu bisa nemokake kasunyatan wong biasa sing bisa nemokake salah siji saka emas emas iki lan nglakoni kanthi jumlah sing bakal malah ngancam kanggo nggayuh "wewenang" institusi finansial sing bisa nyegah.

Apa Teori Penulis ing Bitcoin iku Bullshit

Penulis uga nyatakake yen downtrend ing bitcoin amarga mung kanggo upaya panahan harga 'Cartel' iki. Penulis mengklaim yen Kartel "let" bitcoin tekan $ 20,000 sadurunge kolaborasi karo CME lan CBOE kanggo 'nyegah' rega bitcoin kanthi shorting kasebut.

Ana akeh alasan kanggo ngapa iki teori crackpot, supaya aku bakal ngringkes mung sawetara titik ing ngisor iki:

· Bitcoin iki sacara drastis ngatasi. Rega bitcoin wis ditemtokake liwat 100% kurang luwih sethithik. Nalika iki minangka kedadeyan sing ditampa lan biasa ing crypto, iku ora kudu normal ing bitcoin amergo tuwuhing tutup pasar lan uga kenaikan relatif ing rega. Nggawe 100% saka $ 2 dadi $ 4 sacara substansial beda tinimbang munggah ing rega saka $ 10,000 nganti kira-kira $ 20,000.

o Iki mimpin kanggo rega sing overextended. Akeh padha nelpon 'gelembung' kanggo bledosan kanggo minggu lan sasi sing ngetung nganti $ 20k ngedol-off bitcoin. Iki ora ana sing bisa nyekel pasar utawa donya kanthi kejutan. Ing kasunyatane, akeh lembaga keuangan lan pengecer ing industri khusus nyatakake yen iku tujuane kanggo bitcoin cendhak sing ora suwe sadurunge salah sijine ditindakake.

· Ana sawetara cacat dhasar karo bitcoin sing isih ana ing dina iki (wong bakal debat titik iki, nanging kuwi argumen kanggo dina liyane). Jumlah TX / dina sing ora dikonfirmasi kanggo protokol bitcoin pancen absurd. Sawetara kedhaftar wis kacarita ora nampa dana sing luwih saka siji dina. Iki, adhedhasar kasunyatan sing biaya sing ditindakake ing proses padha supaya tajem sing padha nggawe nggunakake bitcoin prohibitively larang lan ora nyaman, ana liyane faktor utama sing mimpin kanggo mudhun kemunduran pasar.

· Exuberance lan hype dening investor ritel sing mung figuring metu apa bitcoin lan carane teknologi blockchain makarya FOMO'd menyang bitcoin. Investor kasebut cepet-cepet ngedol posisine sawise rega rusak menyang bumi.

· Informasi peraturan metu ora katon dadi 'orchestrated'. Sebagian besar diarahake marang ICO tinimbang bitcoin dhewe. Ana ora ana apa-apa jenis kolusi ageng ing tingkat sing luwih dhuwur kanggo 'nyegah' rega bitcoin. Yen ana siji, banjur dadi kegagalan amarga iku isih worthsawetara atus persen luwih saka iku rega titik mung setahun kepungkur saka wektu nulis.

Apa gagasan Trump Banning Venezuelan Cryptocurrency yaiku Reaksi Kneejerk digawe saka Takeran Protokol yaiku Bullshit

Pemimpin politik Amerika Serikat ora ngetokake larangan kanggo cryptocurrency Venezuelan amarga padha asring diancam dening ngarsane. Iki minangka pernyataan sing nggegirisi sing diwenehake babagan ketidakstabilan politik, kekurangan sumber daya sing ora nyukupi, mismanagement sumber, ketidakstabilan ekonomi, lan kepemimpinan ora kompeten sing saiki nandhang bilai bangsa Venezuela. Ing kasunyatan, nalika samubarang kabeh dianggep, iku bisa diasilake yen cryptocurrency Venezuelan bisa uga bisa ngetokake lemah.

Nanging, nalika ditindakake, crypto ora dilarang amarga ana ancaman. Kripto iki dilarang amarga Amerika Serikat nduweni sanksi aktif marang Venezuela. Dadi, kanthi ngidini warga AS tuku cryptocurrency, sanksi kasebut bakal sacara efektif nolak. Mangkono, Amerika Serikat kudu ngeculake cryptocurrency Venezuelan supaya tetep konsisten karo tujuan politik saiki. Kasunyatan yen ana cryptocurrency duwe Jack shit karo keputusan.

Punika artikel rincian kasebut hubungan politik antarane rong negara kasebut (sing ditulis sawetara sasi sadurunge peluncuran utawa sebutno paling cilik saka cryptocurrency Venezuelan).

Saiki, njupuk gander ing apa penulis artikel Sedheng nggegirisi sing kita lagi Reviewing ngandika ing ngisor iki:

kesimpulan

Biasane, aku minangka penulis ora njupuk wektu kanggo malah nglipur asile informasi sing ora dikepengini sing ora ana lan kabeh riset. Nanging, amarga iki wis akeh perhatian (17k + claps lan 80k + didakwa views), aku felt sing utamané kanggo nulis Piece rebuttal sing kapapar lack lengkap informasi ing artikel.

Sayange, jurnalisme sing ora sopan wis dadi norma tinimbang sing kajaba ing crypto. Dadi, pranyata manawa artikel liyane kaya iki bakal metu.

Muga-muga wektu wutuh, bal-balan wiwit sinau kanggo njupuk informasi sing ditampa luwih akeh.