sinau

Komunitas dianjurake kanggo nuduhake isi pendidikan

Kirim isi liwat email: [Email protected]

BITCOIN BLACK TO SURPASS BITCOIN

Panganggo sing luwih nyata Distribusi model ora ngidini panekanan dhuwit kanggo nglebokake transfer Nilai Instan & gratis Kemudahan entri & kesederhanaan Kapabilitas multilingual Energi efisien ...

Read More 0

Tether

https://medium.com/cryptomedication/uncovering-the-real-cartel-in-bitcoin-65b56a7a00a2 CryptoMedication #DYOR Ph.D in Googling Shit Up |Telegram – http://t.me/CoinEducation |...

Read More 0

Dumps strategis

Mt. Gox nyoba ngedol maneh? - 8200 Bitcoin [BTC] dipindhah & getih terus! Mei 11, 2018 Miturut Ketaki Dixit Rong minggu kepungkur, kita nglapurake yen Mt. Gox wis mindhah 16000 BTC saka ...

Read More 0

FBI

FBI nyita 144,000 Bitcoins nalika ngeculake pasar Silk Road ing 2013 ...

Read More 0

transaksi terkenal lan alamat

1M8s2S5bgAzSSzVTeL7zruvMPLvzSkEAuv Transaksi Terbesar Sakwise panampa siji transfer 500,000 BTC, dianggep paling gedhe ing sejarah. Total ditampa: 500,000.00910387 BTC Saldo saiki: ...

Read More 0

Apa bitcoin bener decentralized

Conto sentralisasi! Ripple - 97% saka pasokan sirkulasi saka XRP dianakaké dening akun 100 ndhuwur Cardano - 33% terpusatake sumber sirkulasi saka ADA sing dianakake dening akun 100 ndhuwur ...

Read More 0

penipuan

Artikel dening super_crypto https://steemit.com/bitcoin/@supercrypto1/4th-dimension-bitcoin-manipulation-cartel-price-suppression-is-the-goal Saben pasar nduweni telung dimensi utama lan ...

Read More 0

Kasur Bitcoin V Bitcoin

Bitcoin V Bitcoin Cash Babagan gedhe kedadean ing Agustus 1st 2017 lan kurang saka 1% ngerti babagan iki, luwih akeh perhatian kudu difokusake iki. Video gedhe sing njelasake acara Agustus pisanan 2017 yaiku ...

Read More 0