IEO

Tujuan saka Bitcoin Black IEO (dhisikan ijol ijol-ijolan) yaiku kanggo mbiayai dhasar basis dhasar, sing bakal nyumbang marang perkembangan ekosistem mangsa ngarep.
Dana IEO bakal langsung menyang dhasar sing diputusake dening masyarakat liwat pemungutan suara kanggo nerusake proyek kasebut.

Sawise 1 yuta kedhaftar wis nampa sing airdrop, IEO wiwit:
Rega dhuwit koin bakal $ 0.01 ing IEO, kanthi jumlah entri.
Ing IEO apa bakal duwe:
1 yuta anggota
Blockchain wektu dites karo jutaan transaksi sukses sing diproses.
Tingkat wutah sing luwih apik tinimbang kabeh cryptocurrency 10 ndhuwur.
Ekosistem pembayaran sejati sing sejatine menehi daya maneh marang wong.
Cara kanggo entuk Bitcoin Black menyang saben sekolah, universitas, papan kerja, lan komunitas lan ngluwihi 10 yuta pangguna nyata.

Informasi liyane ing IEO ing whitepaper.