ICO

Tujuan ICO Bitcoin Ireng yaiku nggawé dhasar basis dhasar, sing bakal nyumbang marang perkembangan ekosistem mangsa ngarep.
Dana ICO bakal langsung menyang dhasar sing diputusake dening masyarakat liwat pemungutan suara kanggo nerusake proyek kasebut.

Sawise 1 yuta pangguna wis ditampa, ICO wiwit:
Rega dhuwit saka dhuwit $ 0.01 ing ICO, kanthi jumlah cithak.
Ing ICO apa bakal duwe:
1 yuta anggota
Blockchain wektu dites karo jutaan transaksi sukses sing diproses.
Tingkat wutah sing luwih apik tinimbang kabeh cryptocurrency 10 ndhuwur.
Ekosistem pembayaran sejati sing sejatine menehi daya maneh marang wong.
Cara kanggo entuk Bitcoin Black menyang saben sekolah, universitas, papan kerja, lan komunitas lan ngluwihi 10 yuta pangguna nyata.

Informasi liyane ing ICO ing whitepaper.