ICO

Tujuan ICO Bitcoin Ireng yaiku nggawé dhasar-dhasar komunitas sing bakal nyumbang marang perkembangan ekosistem mangsa ngarep.
Dana ICO bakal langsung menyang dhasar sing ditetepake dening masyarakat kanggo nerusake proyek kasebut.

Sawise kita tekan 1 yuta pangguna wis disuntikake, kita bakal miwiti ICO:
Rega dhuwit ana $ 0.01 ing kontribusi maksimum ICO $ 5000 ing ICO.
Ing ICO apa bakal duwe:
1 yuta anggota
Blockchain wektu dites karo jutaan transaksi sukses sing diproses.
Tingkat wutah luwih apik tinimbang kabeh cryptocurrency 10 ndhuwur.
Ekosistem pembayaran sejati sing sejatine menehi daya maneh marang wong.
Cara kanggo entuk Bitcoin Black menyang saben sekolah / universitas / papan kerja lan komunitas & ngluwihi 30 yuta pangguna.

ICO bakal katutup ing koin 500 000 saben kontributor (maksimum 5000 USD saben pangguna).