FAQ

Apa sing Ireng Black?

Ragad gratis, cryptocurrency cepet sing didorong dening masarakat.
Fokus ing distribusi kanthi adil Airdropped menyang pangguna 1 Yuta.

Apa Black Black duwit receh utawa token?

Koin.

Apa sumber total / maksimal Bitcoin Black?

34,028,226,692

Apa total persediaan Bitcoin Black bakal disebar lan dilebokake menyang sirkulasi sekaligus liwat adol lan kampanye?

Distribusi bakal ditindakake kanthi bertahap. Bagean utama dilindhungi undhang-undhang kanggo aplikasi penghargaan aplikasi lan Adoption pedagang.

Apa tambang ireng ing Bitcoin?

No.

Apa kaluwihan duwit receh sing ora duwe tambang duwit receh sing bisa duwit receh?

Kurang panggunaan energi lan suwe-suwe luwih desentralisasi.

Sapa wong-wong ing mburi Bitcoin Black?

Bitcoin Black dikendhalekake dening anggota masarakat.
https://bitcoinblack.net/community/

Bitcoin Black dibangun ing Blok Lattice, apa ana blokir lan apa sing digawe luwih apik tinimbang blockchain?

Transaksi gratis biaya, transaksi cepet, bisa diukur.

Apa resistansi kuantum?

Ancaman sing bakal ditrapake paling akeh blockchain saiki yaiku comum kuantum, yen durung ana.
Sanajan umume proyek pengin ngatasi nalika dadi ancaman sing pasti. Penting kanggo dileksanakake wiwit awal.
Alesan:
Proyek sing ana Coin Burns.
Ngeculake akun.
Wiji sing ilang.
Pangguna sing ora menehi reaksi cepet menyang transisi kasebut.
Bitcoin bakal ditindakake amarga pamilik komputer kuantum pisanan duwe kapabilitas suplemen sanajan pangguna kanthi cepet menyang transisi kasebut.

Bakal Bitcoin Black nglamar resistensi kuantum?

Ya.

Garpu Bitcoin Ireng ing mangsa ngarep?

Amarga distribusi Black Black Bitcoin bakal ana garpu supaya proyek anyar bisa njupuk kesempatan kanggo model distribusi sing mantep lan nggawe spin dhewe kanggo proyek Bitcoin Black.

Apa ora ireng ireng sing kena pengaruh saka peraturan SEC sawayah-wayah?

Bitcoin Black minangka proyek sing disentralisasi tanpa kontrol pusat.

Kapan 3600 airdrop duwit receh bakal mungkasi?

Sawise 1 yuta pangguna di udara.

Apa aku njaluk dhuwit recehan airdrop langsung sawise registrasi?

Ana kabar bakal dikirim sawise airdrop langsung lan sampeyan kudu nuntut 3600 koin ing wektu kasebut.

Pira dhuwit dhuwit sing dakoleh kanggo saben wong sing dakrujuk?

Sajrone introduksi airdrop ora ana hadiah saben introduksi, hadiah kasebut kanggo 110 anggota paling ndhuwur sing ngrujuk pangguna paling akeh ing udara. Sawise airdrop lan IEO nyimpulake 'Ganjaran pangenalan App' diwiwiti sing bakal menehi 400 dhuwit recehan kanggo saben ngubungake.

Aku melu program hadiah; kepiye aku ngerti posisi saiki ing 110 paling dhuwur?

Saiki posisi 100 lan 110 ditampilake. Ing sekitar 300,000 anggota saben count posisi bakal dituduhake.

Apa kita ngarepake kampanye hadiah liyane sawise entuk dhaptar ing bursa?

Pambuko aplikasi bakal dadi kampanye hadiah paling gedhe sing bakal diwiwiti sawise didaptar.
Kanthi introduksi App hadiah komisi referensi bakal diwenehake ing wektu nyata.
Ganjaran sing luwih dhuwur 2 uga bakal dibayar, nyengkuyung kabeh anggota kanggo ngrujuk kabeh pedagang.
Entuk sudagar cilik sing melu ing Bitcoin Black utawa toko lokal sampeyan bisa entuk hadiah sing signifikan kanggo sampeyan.

Yen aku ana ing antarane 110 pimpinan utama, apa ana kesempatan kanggo adol dhuwit dhuwit ing rega IEO tanpa ngeculake ijol-ijolan?

Afiliasi paling ndhuwur sing pengin adol dhuwit bakal digandhengake karo individu sing regane tinggi sing pengin tuku jumlah dhuwit recehan sing nyedhiyakake regane kanggo loro-lorone.

Apa 100 dhuwit recehan beta bisa ditransfer menyang Live Network?

Ora, dhuwit recehan betanet ora bisa ditransfer menyang jaringan langsung.

Formulir pratelan udara udara dilindhungi sandhi, kapan bakal dicopot?

Sawise airdrop dadi pangayoman sandhi langsung bakal dicopot.

Apa aku kudu ngliwati KYC sadurunge nampa dhuwit recehan gratis?

Ora, Bitcoin Black minangka proyek adhedhasar komunitas kanthi airdrop duwit receh gratis.

Apa kita ngarepake liyane pre-sale sawise tahap 5?

Tahap 5 yaiku tahap pungkasan.

Aku wis ngisi formulir klaim airdrop nanging aku wis ilang, bisa nggawe alamat anyar lan nganyari liwat dhukungan?

Klaim airdrop bakal diterusake maneh. Nalika ngetik alamat dompet sampeyan ing bentuk airdrop, sampeyan kudu ngeling-eling benih amarga ora bisa nganyari alamat dompet yen dhuwit recehan disebar.

Aku ngunduh dompet beta ing komputerku nanging tetep nyelarasake pirang-pirang jam, kenapa?

Mbusak instal versi dompet saiki lan pasang versi paling anyar
Jaringan béta:https://bitcoin.black/betanet-wallets/
Urip net: https://bitcoin.black/wallets/

Nalika sampeyan bakal miwiti aplikasi dompet mobile?

Q1 2020.

Nalika sampeyan miwiti MainNet / LiveNetwork menyang masarakat?

Jaringan langsung kasedhiya kanggo umum:
https://bitcoin.black/wallets/

Sembarang wulan tartamtu kanggo ngluncurake IEO; lan ing endi ijol-ijolan?

Binance minangka target kanggo IEO. Ora tanggal khusus diluncurake.

Apa bener yen Bitcoin Black bakal didaftar minangka pasangan utama nglawan cryptocurrencies liyane ing kabeh ijol-ijolan kaya BTC, ETH, USDT?

Amarga biaya gratis lan cepet saka Bitcoin Black minangka pasangan utama sing paling apik kanggo ijol-ijolan.
Bitcoin Black bakal target bursa sing luwih gedhe dadi pasangan dagang utama.

Apa sampeyan duwe platform media sosial sing bisa aku lakoni kanggo nanggapi kanthi cepet?

Aku duwe rencana sing apik sing bisa nyumbang kanggo tuwuhing ireng bitcoin, kepiye kontak karo sampeyan?

Agung! Sampeyan uga bisa diganjar dhuwit recehan. Hubungi [Email protected] lan njaluk hadiah kanggo usaha.

Apa sampeyan duwe rencana proyek liyane kanggo ireng bitcoin sing ora kasebut ing whitepaper?

Ya, papan putih kasebut ora kalebu kabeh rencana lan bakal terus nganyari.