Distribusi

DISTRIBUSI ADALAH PALING PENTING BAHASA MURAH.

90-99.9% kabeh Bitcoin diduweni dening 1% kabeh pangguna.
90-99.9% kabeh dhuwit ing donya diduweni dening 1% kabeh pangguna.

Bitcoin minangka perbaikan kanggo sistem moneter ing efisiensi lan ora diwatesi dening wates. Masalah utama mata uang fiat sadurungé luwih kiyat ing Bitcoin, yakuwi konsentrasi kekayaan elit amarga model distribusi sing cacat.

Dene sisi teknologi proyek cryptocurrency saiki bisa uga cukup kanggo wektu iki, distribusi nyata Bitcoin lan koin alternatif ("Altcoins") masalah. Kaya karo sistem moneter miturut fiat, elite duwe lan ngontrol 90 +% Bitcoin lan Altcoins. Altcoin sing rega gumantung ing Bitcoin, sing artine yen sampeyan ngontrol Bitcoin, sampeyan bisa ngontrol ing sisih paling, pasar Altcoin ing syarat-syarat manipulasi rega lan panindhes rega. Wektu kanggo fokus distribusi minangka cara kanggo mbabar lan nyegah manipulasi pasar sacara umum lan khusus.

Bitcoin Black ngarah dadi mata uang rakyat, kanggo rakyat, dening wong.
Distribusi bakal rampung ing basis skala massa wiwit awal, iki watesan manipulasi dening elit lan ora ana anggota mata uang apa wae sing kudu luwih saka 1% saka kabeh sumber sirkulasi ing sembarang titik (manipulasi dana counteraction bakal ngilangi kemungkinan awal manipulasi tas tangan lan kontribusi desentralisasi sejatine sing durung bisa dideleng.
Yayasan awal 2.5% 900 Million (Dadi kurang kanggo 0)
Dana pangembangan 2.5% 900 Million (Dadi kurang kanggo 0)
Pra-sale 2.5%
900 Juta koin (100 + anggota investasi sing bakal dadi tambahan kanggo tim pendiri sing bisa nerusake proyek kasebut.
Biyen 2.5% 900 juta dhuwit recehan kanggo hadiah ditampa dening anggota pra-sale lan komunitas Bitcoin Black. Kaya: terjemahan situs web, whitepaper, ganjaran dashboard lan APPS.
Airdrop 10% 3.6 Bilyar dhuwit recehan bakal diterbang (akun 1 yuta dhuwit 3600 saben akun)
ganjaran hadiah 20% Dhuwit recehan 7.2 Milyar sing dipérang antarane hadiah Airdrop (anggota 110). Ganjaran IEO (anggota 110).
IEO 20% Dana 7.2 Milyar Dana saka IEO bakal diparengake menyang macem-macem pondasi komunitas sing bakal mbiyantu komunitas kasebut mindhah proyek kasebut luwih maju. Diwenehi kanggo departemen spesialis.
Manipulation counteraction fund (kira-kira 5%). Sebagean digunakake kanggo dana kontrol stabilitas kanggo mbusak kamungkinan manipulasi volume sing kurang awal, lan njaga stabilitas mata uang.
App introduksi ganjaran 40% 14.4 Milyar. Pambuka anggota 30 yuta kanthi tingkat pangguna anyar sing tambah akeh. Cara kanggo entuk Bitcoin Black menyang saben sekolah / universitas / papan lan komunitas.

Kanthi nggawe distribusi ukuran massa adil, bukti manipulasi bakal nyebabake mata uang stabil sing pungkasan bakal dadi mata uang sing bakal bisa migunani banget lan ditrapake kanggo:
Pay upah. Nyewa dhuwit. Mbayar pangan.
Pungkasane nglereni fiat metu saka daur ulang.
Ngowahi sistem moneter anyar sing kurang cendhek tinimbang crypto-currencies saiki lan sistem dhuwit fiat.

Ngerti pentinge nggawe mata uang bisa digunakake lan digunakake ing pasar donya sing bakal ngetutake kemampuan kanggo ndagang dhuwit kanggo salaka fisik sing dikirimake ing saindenging donya. (pasar online kanggo tuku / ngedol / perdagangan sacara lokal).

Ganjaran hadiah.
Anggota paling dhuwur sing nyathet anggota 110 (kanthi introduksi) kanggo airdrop dadi anggota pangadeg lan njupuk panggabungan saka ekosistem 10.
Anggota 110 sing nuduhake paling dhuwur (kanthi introduksi) menyang IEO dadi anggota pangadeg lan njupuk bagian saka ekosistem 10%.

1% saka komunitas Bitcoin duwe luwih saka 90% kabeh bitcoin.
Kanthi 1% masyarakat duwe 90 +% kabeh manipulasi bitcoin tartamtu.
Minangka kabeh adhedhasar rega Bitcoin minangka pasangan dagang utama, paling akeh mata uang crypto liyane duwe masalah sing padha karo bitcoin.
Distribusi sing wajar yaiku apa Crypto kurang.
Lan iki sing dikarepake kanggo ngatasi & nyumbangake pemecahan.
Tujuan kita yaiku kanggo distribusi sing adil supaya ora ana monopoli dhuwit kaya sistem fiat saiki ing donya.

Ora liyane ERC20 koin, Bitcoin Black bakal dhasar piyambak duwit receh adhedhasar kothak blok dibangun ing kode basa fork saka NANO.

Penting iku perlu:
Distribusi kudu rampung liwat wektu.
Koin kudu diselenggara nganti sawetara wektu supaya anggota awal masyarakat ora bisa ngedol. Tujuane kudu dadi wutah masyarakat, dudu gain short-term related fiat.
Komunitas kudu nyukupi anggota 1 yuta sadurunge mbukak dhuwit kanggo ijol-ijolan volume dhuwur.
Akeh cryptocurrency alon-alon dadi kurang disebarake liwat manipulasi lan dadi kontrol wektu. Bukti kasebut kawujud kanthi cara sistem fiat berkembang lan dadi konsentrasi kanggo persentase cilik saka sing duwe utawa peserta ing komunitas fiat.
Pendiri nggawe sing nyurung proyek kudu duwe kurang saka 5% saka total pasokan sing digabung kanggo mesthekake yen distribusi adil lan tujuan proyek (kanggo distribusi sing adil) wis entuk.

MASALAH
Kabeh fiat diduweni lan digunakake minangka alat kontrol.
Crypto minangka kendaraan sampurna kanggo ngatasi masalah iki.
Nanging, yakin sethithik dhuwit saka ndhuwur sistem Fiat sadurungé wis mili menyang crypto lan dimanipulasi kabeh.
Ing Mei pasar 2017 tutup kira-kira 36 milyar.
Pasokan pasar 21st 2017 Desember kira-kira 628 milyar nalika massa padha didhukung kanggo ngetik crypto kanggo janji dadi sugih.
Peningkatan ing wulan 7 iku ora wajar lan tangan cilik sing tanggung jawab kanggo nyopir rega kasebut.
Januari 9th nyerang liwat 800 milyar mung kanggo nabrak mudhun kanggo 260 milyar ing Maret 31st, sak iki wektu, elit nambah liyane liwat dagang.
Ing volume kasebut, dudu spekulan dhuwit, iku sawijining cara sing sistematis kanggo nyurung massa saka mata uang crypto lan kanggo elit kanggo entuk persentase pasar sing luwih gedhé kanggo pucuk babak liyane sing menehi tangan luwih gedhe. Malah yen mundhut kanggo entuk dhuwit persentase pasar lagi muter karo triliun dolar lan luwih suwe dibuwak saka finansial.
Mung 0.003% ing donya (250,000) dikira duwe sethithik 1 bitcoin.

Kabeh fiat diduweni lan digunakake minangka bentuk kontrol.
Cryptocurrencies minangka kendaraan sampurna kanggo ngatasi masalah kontrol; Nanging, yakin yen sethithik dhuwit dhuwit saka elit sistem (fiat) sing wis ditemtokake saiki wis kedadeyan menyang cryptocurrience lan mulai ngolah sistem kasebut.
Ing wulan Mei saka 2017 kapitalisasi pasar kira-kira 36 milyar. Ing Desember 21, 2017 kapitalisasi pasar kira-kira 628 milyar. Masyarakat akeh didhukung kanggo ngetik kriptokurrien kanthi janji dadi sugih. Peningkatan ing wulan 7 iku ora wajar lan minangka bagéan cilik saka peserta pasar sakabèhé sing tanggung jawab kanggo nyurung prices. Ing Januari 9, 2018, kapitalisasi pasar ngluwihi 800 milyar, mung kanggo nyusut menyang kapitalisasi pasar 260 milyar ing Maret 31, 2018. Sajrone periode iki, elit nambah luwih akeh cryptocurriences liwat dagang. Ing jumlah sing kacathet, ora dhuwit speculator, nanging cara sing sistematis kanggo nyepetake massa metu saka cryptocurrency kanggo ngidini wong elit bisa entuk persentase luwih gedhe saka pangsa pasar (kanggo babak akumulasi liyane) menehi wong luwih akeh pasar kanggo manipulasi luwih lanjut. Malah yen peserta pasar nandhang mundhut liwat akumulasi ing prices sing luwih dhuwur lan dhuwit rega sing cocog ing pasar, iku menang ing pangertèn sing bisa ngontrol persentasi luwih saka pasar.

solusi
Ngedistribusikan sacara wiyar ing wiwitan, kanthi ora ana anggota masarakat duwe luwih saka 0.5% saka sumber total lan nglebokake sistem ganti lan ngganti, nggawe angel kanggo manipulasi.

SUPPLY

  • Yayasan awal 2.5%
  • Dana pangembangan 2.5%
  • Pre Sale 2.5%
  • Biyen 2.5%
  • Airdrop 10%
  • Ganjaran 20%
  • IEO 20%
  • App introduksi pitunjuk 40%

Yen sampeyan duwe saran utawa kasengsem nyumbang kanggo pangembangan Bitcoin Black utawa dadi bagean saka tim, please send email menyang: [Email protected]