Distribusi

DISTRIBUSI ADALAH PALING PENTING BAHASA MURAH.

90-99.9% kabeh Bitcoin diduweni dening 1% kabeh pangguna.
90-99.9% kabeh dhuwit ing donya diduweni dening 1% saka pangguna.

Bitcoin minangka perbaikan kanggo sistem moneter mung ing efisiensi. Masalah utama mata uang fiat sadurungé luwih kiyat ing Bitcoin, yakuwi konsentrasi para elit kekayaan kanggo nggawe kabeh panganggo liya kanggo sistem kasebut.
Distribusi adil lan bukti manipulasi minangka elemen paling penting sing dibutuhake.

Sisih teknologi proyek saiki cukup apik kanggo saiki.
Distribusi Bitcoin & Altcoin kecacatan banget.
Paling cetha ing fiat 1% elit dhewe 90% + saka Bitcoin & Altcoins minangka regane sing gumantung ing Bitcoin, uga cathetan volatility minangka cara ningkatake kepemilikan liwat manipulasi.
Blockchain / Crypto ing titik ing ngendi Tech perbaikan wis rampung lan wektu kanggo fokus ing distribusi lan mbabarake manipulasi.
Kendaraan wis dadi luwih apik nanging masalah kasebut tetep isih ana lan duweni potensi sing luwih gedhe tinimbang saiki.

Distribusi bakal rampung ing basis skala massa wiwit awal, iki watesan manipulasi dening elit lan ora ana anggota mata uang apa wae sing kudu luwih saka 1% saka kabeh sumber sirkulasi ing sembarang titik (manipulasi dana counteraction bakal ngilangi kemungkinan awal manipulasi tas tangan lan kontribusi desentralisasi sejatine sing durung bisa dideleng.
Yayasan awal 2.5% 900 Million (Dadi kurang kanggo 0)
Dana pangembangan 2.5% 900 Million (Dadi kurang kanggo 0)
Pra-sale 2.5%
900 Juta koin (100 + anggota investasi sing bakal dadi tambahan kanggo tim pendiri sing bisa nerusake proyek kasebut.
Biyen 2.5% 900 juta dhuwit recehan kanggo hadiah ditampa dening anggota pra-sale lan komunitas Bitcoin Black. Kaya: terjemahan situs web, whitepaper, ganjaran dashboard lan APPS.
Airdrop 10% 3.6 Bilyar dhuwit recehan bakal diterbang (akun 1 yuta dhuwit 3600 saben akun)
ganjaran hadiah 20% Koin 7.2 Milyar dibagi antarane ganjaran Airdrop (anggota 110). Ganjaran ICO (anggota 110).
ICO 20% Dana koin 7.2 Milyar saka ICO bakal dipasrahake kanggo 3 + liyane yayasan sing bakal mbantu masyarakat mindhah proyek kasebut luwih maju. Dianggo kanggo departemen spesialis.
Manipulation counteraction fund (kira-kira 5%). Sebagean digunakake kanggo dana kontrol stabilitas kanggo mbusak kamungkinan manipulasi volume sing kurang awal, lan njaga stabilitas mata uang.
App introduksi ganjaran 40% 14.4 Milyar. Pambuka anggota 30 yuta kanthi tingkat pangguna anyar sing tambah akeh. Cara kanggo entuk Bitcoin Black menyang saben sekolah / universitas / papan lan komunitas.

Kanthi nggawe distribusi ukuran massa adil, bukti manipulasi bakal nyebabake mata uang stabil sing pungkasan bakal dadi mata uang sing bakal bisa migunani banget lan ditrapake kanggo:
Pay upah. Nyewa dhuwit. Mbayar pangan.
Pungkasane nglereni fiat metu saka daur ulang.
Ngowahi sistem moneter anyar sing kurang cendhek tinimbang crypto-currencies saiki lan sistem dhuwit fiat.

Ngerti pentinge nggawe mata uang bisa digunakake lan digunakake ing pasar donya sing bakal ngetutake kemampuan kanggo ndagang dhuwit kanggo salaka fisik sing dikirimake ing saindenging donya. (pasar online kanggo tuku / ngedol / perdagangan sacara lokal).

Ganjaran hadiah.
Anggota paling dhuwur sing nyathet anggota 110 (kanthi introduksi) kanggo airdrop dadi anggota pangadeg lan njupuk panggabungan saka ekosistem 10.
Anggota paling dhuwur sing nyathet anggota 110 (kanthi introduksi) marang ICO dadi anggota pangadeg lan njupuk panggabungan saka ekosistem 10.

1% saka komunitas Bitcoin duwe luwih saka 90% kabeh bitcoin.
Kanthi 1% masyarakat duwe 90 +% kabeh manipulasi bitcoin tartamtu.
Minangka kabeh adhedhasar rega Bitcoin minangka pasangan dagang utama, paling akeh mata uang crypto liyane duwe masalah sing padha karo bitcoin.
Distribusi sing wajar yaiku apa Crypto kurang.
Lan iki sing dikarepake kanggo ngatasi & nyumbangake pemecahan.
Tujuan kita yaiku kanggo distribusi sing adil supaya ora ana monopoli dhuwit kaya sistem fiat saiki ing donya.

Ora liyane ERC20 koin, Bitcoin Black bakal dhasar piyambak koin adhedhasar blok kisi. Dompet loropaken pangguna ing saben format bisa. Nomer telpon sel telpon alias kanggo senar huruf aksara acak luwih bisa diundang. Nransfer deskripsi.

Penting iku perlu:
Distribusi kudu rampung liwat wektu.
Koin kudu diselenggara kanggo sawetara wektu anggota komunitas awal ngirim ora bisa mbuang minangka niat sing kudu dadi wutah masyarakat, dudu gain short term related fiat.
Komunitas kudu nyedhaki 1M sadurunge bukak buritan.
Kathah kertu crypto asring dipundistribusian kanthi manipulasi lan dados kontrol bukti saged dipirsani kanthi cara sistem fiat mekar lan pikantuk konsentrasi persentasi ingkang ageng saking peserta ing masyarakat fiat.
Nggawe pendirane sing nerusake proyek kudu duwe kurang saka 5% saka total pasokan supaya bisa tetep adil.

MASALAH
Kabeh fiat diduweni lan digunakake minangka alat kontrol.
Crypto minangka kendaraan sampurna kanggo ngatasi masalah iki.
Nanging, yakin sethithik dhuwit saka ndhuwur sistem Fiat sadurungé wis mili menyang crypto lan dimanipulasi kabeh.
Ing Mei pasar 2017 tutup kira-kira 36 milyar.
Pasokan pasar 21st 2017 Desember kira-kira 628 milyar nalika massa padha didhukung kanggo ngetik crypto kanggo janji dadi sugih.
Peningkatan ing wulan 7 iku ora wajar lan tangan cilik sing tanggung jawab kanggo nyopir rega kasebut.
Januari 9th nyerang liwat 800 milyar mung kanggo nabrak mudhun kanggo 260 milyar ing Maret 31st, sak iki wektu, elit nambah liyane liwat dagang.
Ing volume kasebut, dudu spekulan dhuwit, iku sawijining cara sing sistematis kanggo nyurung massa saka mata uang crypto lan kanggo elit kanggo entuk persentase pasar sing luwih gedhé kanggo pucuk babak liyane sing menehi tangan luwih gedhe. Malah yen mundhut kanggo entuk dhuwit persentase pasar lagi muter karo triliun dolar lan luwih suwe dibuwak saka finansial.
Mung 0.003% ing donya (250,000) dikira duwe sethithik 1 bitcoin.

solusi
Sebarake akeh ing awale. Kanthi ora ana anggota komunitas duwe luwih saka 0.5% saka jumlah total.
Nduwe sistem nglampahi lan ngganti, nggawe angel kanggo manipulasi.
A free cryptocurrency based community.

SUPPLY

  • Yayasan awal 2.5%
  • Dana pangembangan 2.5%
  • Pre Sale 2.5%
  • Biyen 2.5%
  • Airdrop 10%
  • Ganjaran 20%
  • ICO 20%
  • App introduksi pitunjuk 40%

Sembarang saran utawa kasengsem ing kontribusi kanggo pangembangan utawa dadi bagean saka email tim [Email protected]