Kasur Bitcoin V Bitcoin

Bitcoin V Bitcoin Cash
Wonten amba ing Agustus 1st 2017 lan kurang saka 1% ngerti babagan iki, luwih akeh perhatian kudu difokusake iki.
Gedhe video njelasake acara kasebut

Agustus pisanan 2017 minangka tanggal sajarah.
Apa airdrop kanggo bitcoin awis lan ora kanggo bitcoin.
Bitcoin awis punika bitcoin bener sanadyan ora duwe branding asli.
Kita ora ndhukung inti bitcoin sing wis dituku dening bank-bank.
Senadyan kaset bitcoin kasedhiya banget lan mayoritas diduweni dening sistem fiat saiki tujuan niat sing dituduhake kanggo nggambarake perhatian ing tanggal ing ndhuwur kanggo mbangun sawetara pendhidhikan ing bab sing kedadeyan ing layar.