Bitcoin ireng bisa ditransfer.
Bitcoin bisa biaya liwat $ 10 kanggo ngirim.

Bitcoin Black pindhah cepet.
Bitcoin bisa njupuk jam luwih saka 1 kanggo konfirmasi transfer.

Bitcoin Black bisa diukur kanggo nggunakake ing sak ndonya.
Bitcoin nduweni masalah skalabilitas utama.

Bitcoin Black nduweni distribusi sing padha.
90-99% kabeh Bitcoin diduweni dening 1% saka pangguna.

Bitcoin Black minangka energi efisien.
Bitcoin iku energi sing luwe lan migunakake luwih saka kaping 10000 luwih akeh tinimbang Bitcoin Black.

Bitcoin Black dikelola dening komunitas kanggo masyarakat.
Bitcoin dikelola dening perusahaan kanggo perusahaan wiwit Agustus 2017.

Tingkat pertumbuhan Bitcoin Blacks luwih apik tinimbang kabeh 10 saka cryptocurrency 10 ndhuwur.
Wutah Bitcoins wis dihentikan.

Kang bakal nganggo?
Kang bakal menang?
Iku mung wektu!