BITCOIN BLACK TO SURPASS BITCOIN

Pangguna luwih nyata
Model distribusi ora ngidini panahan dhuwit kanggo ngetik
Transfer transfer cepet & gratis
Kasedhiyan entri & kesederhanaan
Kapabilitas multilingual
Energi efisien
Insentif kanggo introduksi
Sejatine desentralisasi
Kurang volatilitas / Price luwih stabil