About

bitcoin black cryptocurrency blockchain eos bitcoin fork bitcoin awis

DISTRIBUTION FAIR. MANIPULASI BUKTI. FREE FREE. INSTANT.
EXPOSING THE DARK SIDE OF BITCOIN

Apa?
Bitcoin minangka perbaikan kanggo sistem moneter ing efisiensi lan ora diwatesi dening wates. Masalah utama mata uang fiat sadurungé luwih kiyat ing Bitcoin, yakuwi konsentrasi kekayaan elit lan model distribusi sing cacat.
Bitcoin Black ngarah dadi cryptocurrency wong, dening wong kanggo wong.

Bab ing spasi crypto sing kudu difokusake.
Distribusi wajar
Adopsi massa
Ngurangi konsumsi energi & nggunakake energi kanthi luwih irit
Transaksi gratis & transaksi instan
Kemudahan akses kanggo kedhaftar
Kesederhanaan kanggo pangguna

Dene sisi teknologi proyek cryptocurrency saiki bisa uga cukup kanggo wektu iki, distribusi nyata Bitcoin lan koin alternatif ("Altcoins") masalah. Kaya karo sistem moneter miturut fiat, elite duwe lan ngontrol 90 +% Bitcoin lan Altcoins. Altcoin sing rega gumantung ing Bitcoin, sing artine yen sampeyan ngontrol Bitcoin, sampeyan bisa ngontrol ing sisih paling, pasar Altcoin ing syarat-syarat manipulasi rega lan panindhes rega. Iki uga tegese sampeyan ngontrol distribusi Altcoins. Wektu kanggo fokus distribusi minangka cara kanggo mbabar lan nyegah manipulasi pasar sacara umum lan khusus.

Pambuka
A cryptocurrency kanthi distribusi kanthi adil Airdropped menyang 1 Million dompet sadurunge IEO sing kabeh dana bakal pindhah menyang klompok komunitas sing dipilih dening masyarakat kanggo maju proyek kasebut.
Ngarahake distribusi sing adil, adopsi massa, migunani, pendidikan, kemudahan akses, kesederhanaan lan masyarakat.

Distribusi
Airdrop nganti paling sethithik 1 dompet ing wiwitane.
Ora luwih saka 0.5% saka sumber sing diduweni dening anggota pangadeg 1.
Yayasan awal 2.5% 900 Million
Dana pangembangan 2.5% 900 Million 
Pra-sale 2.5%
 900 Juta koin (100 + anggota investasi sing bakal dadi tambahan kanggo tim pendiri sing bisa nerusake proyek kasebut.
Biyen 2.5% 900 yuta koin kanggo hadiah sing diputus dening anggota pra-sale lan komunitas Bitcoin Black. Kayata: terjemahan situs web, whitepaper, dashboard reward lan APPS.
Airdrop 10% 3.6 Bilyar dhuwit recehan bakal diterbang (akun 1 yuta dhuwit 3600 saben akun)
ganjaran hadiah 20% Koin 7.2 Milyar dibagi antarane ganjaran Airdrop (anggota 110). Ganjaran ICO (anggota 110).
IEO 20% Dana 7.2 Milyar Dana saka IEO bakal diparengake menyang macem-macem pondasi komunitas sing bakal mbiyantu komunitas kasebut mindhah proyek kasebut luwih maju. Diwenehi kanggo departemen spesialis.
Manipulation counteraction fund (kira-kira 5%). Sebagean digunakake kanggo dana kontrol stabilitas kanggo mbusak kamungkinan manipulasi volume sing kurang awal, lan njaga stabilitas mata uang.
App introduksi ganjaran 40% 14.4 Milyar. Pambuka 30 yuta anggota kanthi tingkat pangguna anyar sing ditambah. Cara kanggo njaluk Bitcoin Black ing saben halaman sekolah / universitas / papan kerja lan komunitas.

sumber
Dhuwit-dhuwit maksimum 36 000 000 000 bakal dadi circulation ever

ganjaran 
GANTI PLATFORM https://www.bitcoin.black/join-rewards/
3.6 Milyun dhuwit recehan kanggo njupuk kanggo anggota sing mbantu bareng Airdrop (10% saka project diganjar kanggo anggota 110)
Prasaja 1 klik platform panggabungan sosial.
Sosial nuduhake pesen sing duwe introduksi kanggo crypto video lan link download app sing bakal duwe dhuwit recehan kanca nunggu wong yen diundhuh.
Wong pengin sinau ing wektu dhewe lan arep nggoleki barang / dhuwit.
Saiki wis aktif lan apik.

Teknologi
Biaya gratis.
Urut cepet.
Blokir kisi.
Kirim dhuwit kanthi gampang ngirim SMS.
Nggawe keterlibatan sing prasaja kanggo pangguna anyar.
Ora ana pertambangan sing nggawe adil lan luwih roto-roto disebarake liwat cara liya.
Akses lan kesederhanaan.

Pambuka kanggo video crypto 
Sawise kanca nonton video kasebut, sawetara langkah-langkah sederhana banjur melu.
Langkah 1 Download app
Langkah 2 Temokake dhuwit recehan ing dompet app sawise alamat dhasar persiyapan prasaja lan kunci pribadi sing prasaja lan gampang ditebus, kanthi bebarengan.
Langkah 3 1 klik enggo bareng app liwat app (whats-app kaya nuduhake kontak kanggo nampa dhuwit liyane)
Langkah 4 Sampeyan bisa nggawe tumbas ing pasar online

Education
Pendidikan berbasis masyarakat
Nggawa manipulasi menyang cahya.

Mudhunake roadmap
Pambuka kartu Bitcoin Black
Swap atom sing adhedhasar AI supaya bisa digunakake liwat tingkat tukar paling bisa nalika sampeyan tuku tunyuk nalika transisi saka fiat nganti crypto.
Bitcoin Black based marketplace (pasar sing nyambungake lokal kanggo tuku / sell / ijol-ijolan barang)

Target utama
1 yuta pangguna nyata nampa airdrop
Alokasi dana IEO
Penyelesaian saka 40 isih kanggo ganjaran pangenalan kanggo nggawa basis panganggo nganti luwih saka 10 yuta.
Tujuan pungkasan dadi desentralisasi otonom & komunitas sing didhukung.

NGALAMI PENGALAMAN. Muter bagean ing gaweyan. GAMPANG & Nuduhake: [email dilindhungi]

airdrop dhuwit ireng bitcoin