About

bitcoin black cryptocurrency blockchain eos bitcoin fork bitcoin awis

DISTRIBUTION FAIR. MANIPULASI BUKTI. FREE FREE. INSTANT.
EXPOSING THE DARK SIDE OF BITCOIN

Pambuka
A cryptocurrency kanthi distribusi sing adil Ditandani 1 Million dompet sadurunge ICO kang kabeh dana bakal menyang komunitas kelompok sing dipilih dening masyarakat kanggo mindhah proyek maju.
Ngarahake distribusi sing adil, adopsi massa, migunani, pendidikan, kemudahan akses, kesederhanaan lan masyarakat.

Distibusi
Airdrop nganti paling sethithik 1 dompet ing wiwitane.
Ora luwih saka 0.5% saka sumber sing diduweni dening anggota pangadeg 1.
Yayasan awal 2.5% 900 Million (Dadi kurang kanggo 0)
Dana pangembangan 2.5% 900 Million (Dadi kurang kanggo 0)
Pra-sale 2.5%
900 Juta koin (100 + anggota investasi sing bakal dadi tambahan kanggo tim pendiri sing bisa nerusake proyek kasebut.
Karunia lan multibunipun 2.5% 900 yuta dhuwit recehan kanggo hadiah lan terjemahan situs web, whitepaper, dashboard ganjaran lan APPS.
Airdrop 10% 3.6 Bilyar dhuwit recehan kanggo ditayangake (akun 1 yuta 5000-10000 dhuwit saben akun)
ganjaran hadiah 10% Koin 3.6 Milyar dibagi antarane ganjaran Airdrop (anggota 110). Ganjaran ICO (anggota 110).
ICO 20% Dana koin 7.2 Milyar saka ICO bakal dipasrahake kanggo 3 + liyane yayasan sing bakal mbantu masyarakat mindhah proyek kasebut luwih maju. Dianggo kanggo departemen spesialis.
Manipulation counteraction fund (kira-kira 5%). Sebagean digunakake kanggo dana kontrol stabilitas kanggo mbusak kamungkinan manipulasi volume sing kurang awal, lan njaga stabilitas mata uang.
App introduksi ganjaran 50% 18 Milyar. Pambuka anggota 30 yuta kanthi tingkat pangguna anyar sing tambah akeh. Cara kanggo entuk Bitcoin Black menyang saben sekolah / universitas / papan lan komunitas.

sumber
Dhuwit-dhuwit maksimum 36 000 000 000 bakal dadi circulation ever
18 000 000 000 pisanane. 18 milyar ngiwa kanggo emas buru-buru.

ganjaran
GANTI PLATFORM https://www.bitcoin.black/join-rewards/
3.6 Milyun dhuwit recehan kanggo njupuk kanggo anggota sing mbantu bareng Airdrop (10% saka project diganjar kanggo anggota 110)
Prasaja 1 klik platform panggabungan sosial.
Sosial nuduhake pesen sing duwe introduksi kanggo crypto video lan link download app sing bakal duwe dhuwit recehan kanca nunggu wong yen diundhuh.
Wong pengin sinau ing wektu dhewe lan arep nggoleki barang / dhuwit.
Saiki wis aktif lan apik.

Tech
Biaya gratis. Cepet.
Nano fork pisanan kanthi maksud kanggo pindhah ing cara kita dhewe.
Fitur tambahan.
Transaksi deskripsi.
2 desimal panggonan.
Pendaftaran nomer seluler ora ana nomer acak / huruf acak.
Kirim dana menyang nomer seluler.
Nggawe keterlibatan sing prasaja kanggo pangguna anyar (pertambangan, ngirim, panampa, operasi node).
Ora ana pertambangan sing nggawe adil lan luwih roto-roto disebarake liwat cara liya.

Akses lan kesederhanaan
Ngganti alamat dompet karo nomer telpon.
Ngganti tombol pribadhi kanthi bekas driji.
Huruf-huruf / angka-angka sing bakal mbingungake bakal terus ngiringke adopsi massa lan ngembangake angka.

Pambuka kanggo video crypto
Sawise kanca-kanca nonton video, sawetara langkah-langkah prasaja lan padha melu.
Langkah 1 Download app
Langkah 2 Temokake dhuwit recehan ing dompet app sawise alamat dhasar persiyapan prasaja lan kunci pribadi sing prasaja lan gampang ditebus, kanthi bebarengan.
Langkah 3 1 klik enggo bareng app liwat app (whats-app kaya nuduhake kontak kanggo nampa dhuwit liyane)
Langkah 4 Sampeyan bisa nggawe tumbas ing pasar lan pungkasanipun sampeyan bakal miwiti mundhut

Education
Pendidikan berbasis masyarakat
Eg. Perbedaan ing BTC & BCH, Niat lan implikasi warta utama ing ruang.
Nggawa manipulasi menyang cahya.
Kita pengin tarik perhatian menyang tanggal paling penting ing bitcoins Sajarah Agustus kawitan nalika bankers tuku Bitcoin. Bitcoin forked dadi loro bitcoins.

Mudhunake roadmap
-Introduksi kertu hitam bitcoin
Swap atom sing adhedhasar AI supaya bisa digunakake liwat tingkat tukar paling bisa nalika sampeyan tuku tunyuk nalika transisi saka fiat nganti crypto.
-bitcoinblack.market (pasar lokal sing nyambungake kanggo tuku / sell / ijol-ijolan barang)

Target utama
-Genesis simpul
-1 yuta pangguna
-Alokasi dana ICO
-Ketusan 50% sisa kanggo ganjaran pangenalan.
Tujuan pungkasan dadi desentralisasi otonom & didorong masyarakat.

NGGABUNGKAN YOUR EXPERTISE. PLAY A PART IN THE BOULEVARD. GET INVOLVED & SHARE: [Email protected]

airdrop dhuwit ireng bitcoin