About

bitcoin black cryptocurrency blockchain eos bitcoin fork bitcoin awis

DISTRIBUTION FAIR. MANIPULASI BUKTI. FREE FREE. INSTANT.
EXPOSING THE DARK SIDE OF BITCOIN

Pambuka
A cryptocurrency kanthi distribusi sing adil Ditandani 1 Million dompet sadurunge ICO kang kabeh dana bakal menyang komunitas kelompok sing dipilih dening masyarakat kanggo mindhah proyek maju.
Ngarahake distribusi sing adil, adopsi massa, migunani, pendidikan, kemudahan akses, kesederhanaan lan masyarakat.

Distibusi
Airdrop nganti paling sethithik 1 dompet ing wiwitane.
Ora luwih saka 0.5% saka sumber sing diduweni dening anggota pangadeg 1.
Yayasan awal 2.5% 900 Million (Dadi kurang kanggo 0)
Dana pangembangan 2.5% 900 Million (Dadi kurang kanggo 0)
Pra-sale 2.5%
900 Juta koin (100 + anggota investasi sing bakal dadi tambahan kanggo tim pendiri sing bisa nerusake proyek kasebut.
Biyen 2.5% 900 juta dhuwit recehan kanggo hadiah ditampa dening anggota pra-sale lan komunitas Bitcoin Black. Kaya: terjemahan situs web, whitepaper, ganjaran dashboard lan APPS.
Airdrop 10% 3.6 Bilyar dhuwit recehan bakal diterbang (akun 1 yuta dhuwit 3600 saben akun)
ganjaran hadiah 20% Koin 7.2 Milyar dibagi antarane ganjaran Airdrop (anggota 110). Ganjaran ICO (anggota 110).
ICO 20% Dana koin 7.2 Milyar saka ICO bakal dipasrahake kanggo macem-macem fondasi komunitas sing bakal mbantu masyarakat mindhah proyek kasebut luwih maju. Dianggo kanggo departemen spesialis.
Manipulation counteraction fund (kira-kira 5%). Sebagean digunakake kanggo dana kontrol stabilitas kanggo mbusak kamungkinan manipulasi volume sing kurang awal, lan njaga stabilitas mata uang.
App introduksi ganjaran 40% 14.4 Milyar. Pambuka anggota 30 yuta kanthi tingkat pangguna anyar sing tambah akeh. Cara kanggo entuk Bitcoin Black menyang saben sekolah / universitas / papan lan komunitas.

sumber
Dhuwit-dhuwit maksimum 36 000 000 000 bakal dadi circulation ever
18 000 000 000 pisanane. 18 milyar ngiwa kanggo emas buru-buru.

ganjaran
GANTI PLATFORM https://www.bitcoin.black/join-rewards/
3.6 Milyun dhuwit recehan kanggo njupuk kanggo anggota sing mbantu bareng Airdrop (10% saka project diganjar kanggo anggota 110)
Prasaja 1 klik platform panggabungan sosial.
Sosial nuduhake pesen sing duwe introduksi kanggo crypto video lan link download app sing bakal duwe dhuwit recehan kanca nunggu wong yen diundhuh.
Wong pengin sinau ing wektu dhewe lan arep nggoleki barang / dhuwit.
Saiki wis aktif lan apik.

Tech
Biaya gratis. Cepet.
Blokir kisi.
Kirim dhuwit kanthi gampang ngirim SMS.
Nggawe keterlibatan sing prasaja kanggo pangguna anyar.
Ora ana pertambangan sing nggawe adil lan luwih roto-roto disebarake liwat cara liya.
Akses lan kesederhanaan

Pambuka kanggo video crypto
Sawise kanca-kanca nonton video, sawetara langkah-langkah prasaja lan padha melu.
Langkah 1 Download app
Langkah 2 Temokake dhuwit recehan ing dompet app sawise alamat dhasar persiyapan prasaja lan kunci pribadi sing prasaja lan gampang ditebus, kanthi bebarengan.
Langkah 3 1 klik enggo bareng app liwat app (whats-app kaya nuduhake kontak kanggo nampa dhuwit liyane)
Langkah 4 Sampeyan bisa nggawe tumbas ing pasar lan pungkasanipun sampeyan bakal miwiti mundhut

Education
Pendidikan berbasis masyarakat
Nggawa manipulasi menyang cahya.

Mudhunake roadmap
-Introduksi kertu hitam bitcoin
Swap atom sing adhedhasar AI supaya bisa digunakake liwat tingkat tukar paling bisa nalika sampeyan tuku tunyuk nalika transisi saka fiat nganti crypto.
-bitcoinblack.market (pasar lokal sing nyambungake kanggo tuku / sell / ijol-ijolan barang)

Target utama
-1 yuta pangguna
-Alokasi dana ICO
-Ketusan 40% sisa kanggo ganjaran pangenalan kanggo nggawa basis panganggo nganti cedhak 30 yuta.
Tujuan pungkasan dadi desentralisasi otonom & didorong masyarakat.

NGGABUNGKAN YOUR EXPERTISE. PLAY A PART IN THE BOULEVARD. GET INVOLVED & SHARE: [Email protected]

airdrop dhuwit ireng bitcoin